Avond Wieler 4 Daagse Well schenkt cheque.

Publicatiedatum: 05-09-2013

Vrijwilligers van Stichting Archief Well e.o. blij verrast.

Tijdens de wekelijkse openstelling van het archief werden de aanwezige vrijwilligers van deze stichting op donderdag 04-09-2013 blij verrast met een cheque ter waarde van € 250,- In zijn lovende woorden, sprak de voorzitter van de Avond Wieler 4 Daagse Pierre Krebbers zijn grote waardering uit voor het werk wat de vrijwilligers doen en de betekenis die het archief voor Well en de regio heeft. Ook dankte hij nogmaals voor de, door het archief georganiseerde, expositie over Rob Mulders,die in 2012 tijdens de Avond Wieler 4 Daagse veel bezoekers trok. Naast het geldbedrag werd archief Well ook nog een beamer in het vooruitzicht gesteld, zodat er bij exposities en lezingen, door de vrijwilligers zelf over deze apparatuur beschikt kan worden.

"De cheque komt hier goed terecht ", aldus Pierre Krebbers, " want het archief Well, ontvangt geen enkele subsidie en probeert op alle hande manieren het hoofd financieel boven water te houden om maar openbaar te kunnen blijven".

De stichting Avond Wieler 4 Daagse Well heeft als doelstelling om de leefbaarheid in de regio Noord-Limburg te bevorderen door het materieel of financieel ondersteunen van verenigingen, maatschappelijke organisaties en instanties. De financiele middelen om de doelstellingen na te streven, werft de stichting door jaarlijks de Avond Wieler Vierdaagse te organiseren. Van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 oktober 2013 hoopt men weer geld te verzamelen, zodat weer veel maandelijkse bezoeken als bij Archief Well afgelegd- en vrijwilligers blij gemaakt kunnen worden.

Overige berichten

- Alles over de Lichtoptocht
- Afgelast!
- Crowdfunding actie voor touringcar Wings of Freedom
- Bedrijfsbezoek aan ’t Kienderbènkske
- Ongerwaeg 2 maal in Well
- Notulen Wells Forum
- Wings of Freedom
- De tragische vlucht van AVRO Lancaster ED449.
- Energiehuis On Tour vandaag in Well