Derde wandel4daagse in de gemeente Bergen!

Publicatiedatum: 17-04-2016

van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 juli. Aanmelden vanaf 1 mei.

Na een zeer succesvolle en tropische tweede editie van de wandel4daagse Bergen met bijna 1000 wandelaars, vindt dit jaar van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 juli a.s. voor de derde keer deze 4daagse wandeltocht plaats door 4 prachtige kerkdorpen in de gemeente Bergen. De verschillende afstanden (2,5 – 5 – 10 en 15 km.) zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen. Met diverse rustplaatsen en gezellige muziek. De wandel4daagse kent elke dag andere routes. 
 
4 dorpen centraal
Op toerbeurt staan elk jaar 4 dorpen centraal. Dit jaar starten de deelnemers in Afferden. De tweede dag wandelen zij door het kerkdorp Well. Tijdens dag 3 zijn er mooie routes door en in de omgeving van Wellerlooi uitgezet en de finaledag van deze derde editie vindt plaats in Siebengewald. Op elke wandelroute zijn diverse rustplaatsen. Bij een aantal rustlocaties is speelgelegenheid voor de kinderen en zijn toiletten aanwezig. Welke afstand u ook kiest, u kunt uw hartje ophalen aan de rijke cultuurhistorie en de mooie natuur van de Maasduinen. 
 
Aanmelden
Aanmelden kan vanaf 1 mei via www.4daagsebergen.nl. Ook leest u op de website bij welke winkels in de gemeente u zich kunt aanmelden. De kosten per deelnemer zijn € 5,--. Na afloop ontvangt elke deelnemer een unieke 4daagse Bergen-medaille.
 
Foto’s
Op www.4daagsebergen.nl en op de facebookpagina van de 4daagse Bergen treft u heel veel leuke foto’s aan van de voorgaande jaren. 

fotograaf: Yvette Hendrix, Well

Overige berichten

- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem