Exploitatie MFC de Buun definitief

Publicatiedatum: 28-10-2015

Sjaak en Gerdien Janssen verzorgen horeca en catering

Sinds 22 juli gaat MFC De Buun in Well verder zonder exploitant. Destion is eigenaar van het gebouw en zorgt voor de voortzetting. Met Gerdien en Sjaak Janssen van Onder de Linden zijn nu afspraken gemaakt over de verhuur met horeca-activiteiten en het beheer.

 
Voor Destion staat voorop dat het gebouw gebruikt kan worden waar het bij de ontwikkeling voor bedoeld was. De vaste gebruikers kunnen de ruimtes blijven huren maar dan rechtstreeks via Destion. Iedereen is hiervan al individueel op de hoogte gebracht. De jaarlijks geplande verhuur en reserveringen van de ruimtes gaat nu via Destion.
 
Wanneer iemand individueel ruimtes wil huren en ook gebruik wil maken van horeca en/of catering, dan kan dat in het vervolg rechtstreeks met Gerdien en Sjaak. Zij verzorgen deze ruimteverhuur met horeca sinds oktober. Daar staat tegenover dat zij ook per 01-11-2015 voor het dagelijks beheer en onderhoud van de accommodatie zorgen.
 
Op deze manier wordt de exploitatie met het structurele en dagelijkse beheer op een praktische wijze ingevuld. De vaste en geplande gebruikers kunnen bij Destion terecht voor vaste prijzen per ruimte. Afspraken over individuele verhuur van ruimtes in combinatie met horeca en catering bij Gerdien en Sjaak.
 
Destion: 088-1990000
Onder de Linden 0478-502584  onderdelinden@home.nl
Sjaak Janssen privé 0478-502666
 
    

Overige berichten

- Ziekenzondag 2019 Zonnebloem Afd. Well-Wellerlooi
- Gezocht: Wellse zangers en zangeressen!
- menvereniging Maasduinen uit Bergen e.o. organiseert toertocht
- Jaarlijkse Picknick Zonnebloem
- Rondleiding Historische Molenroute Well
- Gerestaureerd muurreliëf voormalige kleuterschool ’t Joertsenest heeft nieuwe plek.
- Weekendafsluiting Koninginnebrug N270
- Doe mee aan de fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal
- Gerestaureerd muurreliëf voormalige kleuterschool De Joertsenest krijgt nieuwe plek.