Gemeente lanceert logo en website Energielandgoed Wells Meer

Publicatiedatum: 26-09-2018

Het logo en de projectwebsite van Energielandgoed Wells Meer zijn gelanceerd! Vanaf woensdag 26 september is alle informatie over het Energielandgoed Wells Meer terug te vinden op de projectwebsite: www.energielandgoedwellsmeer.nl. U vindt hier o.a. informatie over onze ambitie, verschillende vormen van duurzame energieopwekking, de procedure en antwoord op veel gestelde vragen. Mist u nog informatie? Laat het ons weten!

Door middel van een eigen logo krijgt het project Energielandgoed Wells Meer een eigen identiteit. Dit zorgt in onze communicatie voor zichtbaarheid en herkenbaarheid. U ziet meteen dat het om het Energielandgoed Wells Meer gaat. Met de projectwebsite voorzien we beter in informatie. De website geeft u toegang tot het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom het Energielandgoed. Daarnaast gebruiken we de website als platform om kennis te delen.

Uniek Energielandgoed
De gemeente heeft het niet over een standaard energiepark maar over een Energielandgoed. Onder een Energielandgoed verstaan ze een modern energielandschap waar op grote schaal duurzame energie wordt opgewekt. Het is een toegankelijk landschap waar ook recreatie ontwikkeld kan worden. Denk aan bijvoorbeeld een uitkijkpunt, fiets- en wandelroutes. Aanvullend kan het landschap voor educatie en innovatie worden benut. Denk hierbij aan bijvoorbeeld informatieve rondleidingen door het gebied en ontwikkeling van nieuwe vormen van duurzame energie.

Van en voor iedereen
Energielandgoed Wells Meer is voor iedereen. Zoveel mogelijk ondernemers en inwoners worden betrokken bij de ontwikkeling van het Energielandgoed. Zij denken mee in de ontwikkeling en / of kunnen in de toekomst duurzame energie afnemen.

Meer informatie? Kijk op www.energielandgoedwellsmeer.nl.

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well