Honderd inwoners uit de gemeente Bergen gaan onrust zaaien

Publicatiedatum: 03-05-2016


Honderd willekeurig gekozen mensen uit Afferden, Aijen, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Well en Wellerlooi komen op zaterdag 11 juni bij elkaar om onder het motto 'Bergen Zaait' na te denken over het leven in die dorpen. 

Wat kan er beter? Wat moet er anders? Hoe maken we ons leven hier nog mooier? Hoe maken we onze omgeving nog aantrekkelijker? Welke faciliteiten zijn er nodig? Wie hebben we nodig? Wat kunnen we zelf?

De deelnemers zijn willekeurig gekozen. Een paar weken geleden kregen ze een zakje bloemzaad in de brievenbus, met de uitnodiging: 'Ga je mee onrust zaaien?' Deze week bleek dat het om de uitnodiging voor 'Bergen Zaait' gaat.

Deelnemers gaan tijdens deze bijeenkomst (B100) op een creatieve manier aan de slag. Ze worden geïnspireerd door mooie initiatieven die al eerder in het leven geroepen zijn door mensen uit Afferden, Aijen, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Well en Wellerlooi. De bijeenkomst vindt plaats op een bijzondere locatie: in de loodsen van Laarakker Groenteverwerking, Veenweg 4 in Well. 

Heeft u een persoonlijke uitnodiging ontvangen per post? Zorg dat ook ú erbij bent en meld u vandaag nog aan via de website www.bergenzaait.nl. Voor de presentaties van de bestaande initiatieven en het feestelijk slot van de bijeenkomst zijn alle inwoners van Afferden, Aijen, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Well en Wellerlooi vanaf 18.30 uur uitgenodigd.

Meer informatie over de campagne Bergen Zaait en de bijeenkomst B100 vindt u op www.bergenzaait.nl. Via de Facebookpagina 'Bergen Zaait’ houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Denk mee, doe mee!

Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Dan bent u ook op zaterdag 11 juni van harte welkom vanaf 18.30 uur bij Laarakker Groenteverwerking, Veenweg 4 in Well.

Overige berichten

- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem