Marleen Timmermans stopt bij Webteam Wellaandemaas

Publicatiedatum: 22-03-2017

Na 7 jaren van onverdeelde en mateloze inzet voor deze website is Marleen Timmermans sinds afgelopen week gestopt bij het webteam.

“Ik heb het 7 jaar met veel plezier en energie gedaan maar het is nu ook tijd voor iets anders en een ander”, aldus Marleen tijdens haar laatste vergadering. Het webteam respecteert uiteraard de genomen beslissing van Marleen.

Snel na de start van www.wellaandemaas.nl werd Marleen benaderd als fervent amateur fotograaf om foto’s te maken voor de site. Al snel gaf ze aan, dat het ook handig kon zijn, als ze de foto’s zelf kon plaatsen. Het was daarna slechts een kleine stap  als actief lid van het webteam.

Daar heeft ze de afgelopen 7 jaar vol gemaakt met plaatsen van artikelen, rapportages en foto’s. Ook het onderhouden van de mail voor de site, en in een later stadium de Facebookpagina, behoorde tot haar taken. Marleen was een drijvende kracht achter de site en heeft een flink aandeel gehad in het visuele en informatieve gedeelte van de site. Naast www.wellaandemaas.nl is ze ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan www.archiefwell.nl  Marleen blijft actief bij de laatstgenoemde website.

 

Marleen bedankt!

Het webteam is nu dus op zoek naar versterking van het team, bekijk maar eens onze “vacature

Overige berichten

- Afgelast!
- Crowdfunding actie voor touringcar Wings of Freedom
- Bedrijfsbezoek aan ’t Kienderbènkske
- Ongerwaeg 2 maal in Well
- Notulen Wells Forum
- Wings of Freedom
- De tragische vlucht van AVRO Lancaster ED449.
- Energiehuis On Tour vandaag in Well
- B&W bezoekt Roodbeen Groenvoorzieningen