Slagerij Ankersmit 30 jaar in Well

Publicatiedatum: 14-04-2016

Foto → Rein Ankersmit.

Op 14-04-1986 openden Rein en Corry Ankersmit hun ambachtelijke slagerijwinkel Ankersmit aan de Kasteellaan 11 in Well. Er werd hard aan de weg getimmerd en de slagerij was een succes, maar in 1996 stierf  Rein plotseling op 48 jarige leeftijd en stond Corry er met haar personeel alleen voor. Hay Leenen, die destijds in 1986 ook al bij de vorige eigenaar in dienst was bleef zich inzetten en fietst nu al dertig jaar van zijn huis naar zijn werkgever Ankersmit. Zijn werkgevers zijn dan ook trots dat ze Hay al zo lang in dienst hebben.

Robert ontmoette- en trouwde met Monique van Duren en het bleek een schot in de roos. Zij ontpopte zich als een actieve en uitstekende zakenvrouw.

Robert en Monique Ankersmit  hebben nu anno 2016 alle reden om feest te vieren. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en zo weet dit echtpaar de kop goed boven water te houden. Ook zij hebben met hard werken een tevreden klantenkring opgebouwd. Samen met hen en speciale acties wordt het jubileum gevierd.

Robert is een van de 90 leden in Nederland van de Vereniging van zelfslachtende slagers. Hij koopt net als zijn vader het levende vee in dat wordt geslacht op de wekelijkse slachtdag waarna het verder intern ambachtelijk wordt verwerkt.

In juli 2015 heropenden de kinderen Eef en Rens de volledig gemoderniseerde ambachtelijke slagerijwinkel. De winkelingang werd verplaatst naar de voorgevel. Het toch al ruime assortiment werd ook nog verder uitgebreid.

Well aan de Maas wenst  proficiat met het jubileum en succes verder met deze slagerswinkel! 

Website Ankersmit 

Facebook Ankersmit

 

Overige berichten

- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem