Agenda

  Limburgs kampioenschap tijdrijden

  Datum: 13-06-2018

  Locatie: Sluizencomplex Well

  Op woensdag 13 juni staat het Limburgs kampioenschap tijdrijden op het programma. Ongeveer 120 wielrenners en -rensters uit de hele provincie Limburg staan hier aan de start en zullen de strijd aangaan wie zich, in de diverse klassen, de beste tijdrijder of –rijdster 2018 van de provincie Limburg mag noemen. De ritten starten in Well bij het Sluizencomplex. 

  Het LK tijdrijden wordt in combinatie gereden met de Limburg Cycling Chrono Trofee. Een competitie van 4 tijdritten door de gehele provincie Limburg, waarvan de de eerste 2 wedstrijden al verreden zijn en de finale wordt gereden op 11 juli op het Tom Dumoulin Bikepark in Sittard. Aan deze competitie kan iedereen meedoen die minimaal een basislidmaatschap heeft bij de KNWU. Inschrijven kan via de facebookpagina van de Limburg Cycling Chrono Trofee.

  Bezoekers zijn van harte welkom om langs de route de renners en rensters aan te moedigen. U kunt gedurende de tijd tussen 18 uur en 21.15 uur echter niet met auto of fiets op het parcours, dat geheel is afgesloten voor alle verkeer.