Agenda

  Nederlands Kampioenschap tijdrijden voor paracyclers

  Datum: 20 juni 2018

  Locatie: Sluizencomplex Well

  Op woensdag 20 juni is de gemeente Bergen gastheer van het Nederlands kampioenschap tijdrijden voor paracyclers.
  Een Nederlands kampioenschap voor wielrenners met een handicap met diverse wereldtoppers aan de start. Zo staan er enkele wereldkampioenen in hun klasse uit ons land aan de start tijdens dit NK. Als voorprogramma van dit NK, vindt er een koppeltijdrit plaats. Deze koppeltijdrit is ook onderdeel van de Limburg Cycling Chrono Trofee. Deze ritten worden gestart bij het Sluizencomplex in Well. 

  Het parcours loopt vanaf het sluizencomplex richting Bergen over de Oude Baan. In Bergen gaat het rechtsaf over de Ontginningsweg richting de Ceresweg (toeristenweg). Daar gaat men rechts richting Well, waar ter hoogte van de Wezerweg het 1e keerpunt is. Vervolgens rijden de renners terug over de Ceresweg richting Siebengewald. Daar wordt gekeerd ter hoogte van de Siebengewaldseweg. Vervolgens rijdt men terug naar de Ontginningsweg, draait men de Ontginningsweg op om op de kruising met de Vogellaan, linksaf te draaien richting Well om vervolgens te finishen op het sluizencomplex ter hoogte van bosbrasserie In de Sluis.

  Bezoekers zijn van harte welkom om langs de route de renners en rensters aan te moedigen. U kunt gedurende de tijd tussen 18 uur en 21.15 uur echter niet met auto of fiets op het parcours, dat geheel is afgesloten voor alle verkeer.