Plaatsen voor deelname aan Well-Lympics zijn bijna vergeven.

Publicatiedatum: 17-02-2014

Opgeven kan nog tot 28 februari.

Op zaterdag 21 juni 2014 is het eindelijk zover! Zeskamp in Romeinse stijl.

De eerste Well-Lympics vinden plaats in het hart van Well: de oude kern.
De Well-Lympics: een prachtige zeskamp gevolgd door een knallend feest. Maar niet zomaar een zeskamp!
Deze zeskamp zal in het teken staan van het Romeinse tijdperk. Waarbij de Galliërs ten strijde trokken tegen de Romeinen.  De oorsprong van de Olympische spelen.

Zo  zullen de spellen draaien om kracht, behendigheid, doorzettingsvermogen en vooral samenwerking! Niet alleen de spellen staan in teken van de Romeinen, ook de teams zullen verschijnen als ware gladiatoren. Met teams van 6 tot 10 personen zullen de deelnemende vriendengroepen met elkaar de strijd aangaan, voor de felbegeerde prijs en titel. 's Avonds zal het finale spel gespeeld  worden, waarna het dak eraf gaat met een knallend feest en avond programma.

De Well-Lympics zijn voor jong en oud.  Een dorpsevenement, waarbij gedacht is aan heel Well en omstreken.  Er zijn voldoende eet en drink gelegenheden aanwezig om even bij te komen van alle inspanningen. Voor de jeugdigen zal een springkussen aanwezig zijn, mochten ze geen zin hebben om pap en mam aan te moedigen en voor de ouderen wordt tevens een zijdelings programma aangeboden. Binnenkort meer informatie hierover.

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting WAB (i.o.) Deze Stichting Wellse Activiteiten Bond (i.o.) wordt vertegenwoordigd door een 11- tal jongeren, afkomstig uit 6 Wellse vriendengroepen. Namelijk: Ron Roersch en Bas Janssen van de Jokers ’04, Roy Cornelissen en Robin Peters van Niewies, Ruud Klabbers, Koen Stevens en Maarten Stammen van G.E.K, Lars van Zuijlen en Nick Hendriks van de Ratdryers, Casper Hendrix van Noeët’s Ens en tot slot Kevin Schaefer van Goed Gaar ’07.
Met als doel het organiseren van een jaarlijks terugkerend dorpsevenement, waarbij zij trachten alle doelgroepen te betrekken. Met ondersteuning van café " Onder de Linden" hopen zij dit evenement te doen slagen!

Bij de eerste vergadering kregen zij deskundig advies van enkele extern adviseurs van de Batjakkers, die jaren geleden het beroemde Watersport Spuit Feest Festijn organiseerden. Iedereen was enthousiast, nu nog een naam voor de Stichting. En wie vraag je, wanneer je een origineel Wellse naam wilt verzinnen: Casper Hendrix.

Na de lancering van het befaamde promotiefilmpje (gedurende de Wellse Zitting) hebben zich al een groot aantal groepen aangemeld. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus wees snel.
Heb jij zin in een leuke, actieve en vooral gezellige dag? Durven jullie de uitdaging aan of willen jullie nogmaals jullie uithoudingsvermogen op de proef stellen? Vorm dan een groep van minimaal 6 tot maximaal 10 personen en geef je alsnog snel vòòr 28 februari op door een mail te sturen naar: zeskampwell@gmail.com of kijk en reageer op facebook bij Well-Lympics en word vriend!

Tot 21 juni!
 Stichting Wellse Activiteiten Bond (i.o.)


 

Overige berichten

- Gratis shirt voor vierdaagse lopers
- Goede Doelen Week 5 t/m 9 juni
- Column Pierre Linssen: Op 8 mei 2023 bereikte Well een historische mijlpaal op kasteel Well.
- In samenwerking met Vocal Group Joy presenteert Fanfare Nooit Gedacht : Oh, wat een jaar!
- Heitje voor een karweitje scouting Wellerlooi
- Gemeentekoningschieten 2023
- Zonnebloemloterij 2023
- Dorpsquiz 'Wette Well? Wette Nie?' een daverend succes!
- Amerikaanse studenten aanwezig bij plaatsing herdenkingspaneel WO2
- Column Pierre Linssen: Toekomstbestendige landbouw (in de toekomstige Groene Rivier Well)
- Ontmoetingspunt Well
- Bingomiddag van de Zonnebloem in de Buun
- Vraag het mantelzorgcompliment aan
- Voorbereidende werkzaamheden rotonde Well
- Inloopbijeenkomst Plannen Groene Rivier