17 juni: Wellcatraz

Publicatiedatum: 08-06-2017

Well-Lympics 2017! 
Deze vierde editie van de Wellse Zeskamp zal in teken staan van Wellcatraz. Een van de grootste Noord-Limburgse Escape Rooms. 

Over 2 weken is het zover. Met 16 spellen, meerdere luchtattracties en 30 vrijwilligers zullen de meer dan 300 deelnemers onderling de strijd aangaan in een wedstrijd, waarbij kracht, conditie en dit jaar ook verstand centraal staan!
De Well-Lympics zullen gestreden worden op sportpark de Oude Linde te Well. Buiten de strijdende teams is er voldoende ruimte voor bezoekers om een drankje te nuttigen en te genieten van het spektakel.  S'avonds zal er afgesloten worden met een knallend feest in de feesttent die toegankelijk is voor iedereen. De Band Cabrio zal zijn opwachting maken en met hen repertoire een geweldig feest neerzetten. Kaartjes voor dit feest zijn in de voorverkoop te verkrijgen via: zeskampwell@gmail.com

De organisatie van de Well-Lympics is in handen van een 8 tal Wellse jongeren afkomstig uit verschillende vriendengroepen. Niet alleen zorgt dit evenement voor de bevordering van de leefbaarheid van het dorp, maar ook de onderlinge band met de omringende dorpen. Dit jaar zullen teams deelnemen uit zowel Afferden, Aijen, Siebengewald, Venray, Arcen en zelfs het Gelderse Didam!  "Een jaarlijks terugkerend evenement organiseren" is het doel van deze inmiddels ervaren organisatie.


 

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well