Afscheid Chris Derks

Publicatiedatum: 14-03-2020

Al weer een paar weken geleden heeft het Webteam van Well aan de Maas afscheid genomen van Chris Derks.

Chris Derks was actief bij het webteam van 2013-2019 en heeft in die periode naast het regulier werk van plaatsen berichten en mail bijhouden zich ook veel bezig gehouden met het up to date houden van de agenda. Als dank voor zijn jarenlange hulp mochten wij hem een presentje overhandigen uit naam van Wells Forum. Namens het Webteam nogmaals dank aan Chris!

Met het vrijkomen van de plek van Chris is het team op zoek gegaan naar ondersteuning. Die is inmiddels gevonden. Op dit moment draait Eveline van de Venn al weer een paar weken mee en heeft ze aangegeven lid te blijven van het Webteam. Krista Jeuken gaat de komende periode “Stage Lopen” om te kijken of dit werk ook bij haar past.

Eveline stelt zich hieronder even zelf voor:

Hallo ik ben Eveline van de Venn, geboren en getogen in het mooiste dorpje van Limburg, Well. In mijn jongere jaren ben ik uit Well weggegaan, voor studie (Nijmegen), baan (Venray) en ook nog een verblijf van bijna 3 jaar in Zuid-Frankrijk. Ook al woon ik momenteel niet in Well, een terugkomst is zeker iets wat ik overweeg (huisje gezocht!).

Momenteel woon ik in Venray en werk ik bij Xerox als business analist. Ik ben penningmeester van Filmkring Venray en website beheerder van het Stemmenorkest Well. Mijn vrije tijd vul ik graag met bioscoop, theater, restaurant en concert bezoeken, stedentripjes, reisjes naar Amerika ,Netflixen en ik volg al 2 jaar een cursus Spaans, ¡Hola!

Toen ik de oproep zag van Well a/d Maas voor versterking van het webteam heb ik niet lang getwijfeld. Ik vind het heel leuk om iets te kunnen betekenen voor Well en om te helpen bij het verspreiden van informatie en nieuws over Well.

Het Webteam bestaat momenteel uit

  • Marloes Kempkens,
  • Ilja Koenen
  • Eveline van de Venn
  • Krista Jeuken
  • Mark Hermans

Mocht je ook interesse hebben om ons te helpen? Neem gerust met een van ons contact op of stuur een mailtje naar info@wellaandemaas.nl

Overige berichten

- Reportage: Toon Roosen herstellende van Corona
- Voorontwerpbestemmingsplan Energielandgoed Wells Meer
- Plaatsing lichtmasten Halfrondweg
- Aanleg verkeersplateau bij Kasteelsehof
- Video Dodenherdenking 2020
- Bevrijdingsfestiviteiten Well verplaatst naar 2021
- Het waterschap Limburg informeerd(e) Well over de Dijkversterking
- Door het coronavirus leven we in een rare tijd.
- Viering 75 Jaar vrijheid Well uitgesteld!
- Limburgse waterpartners eens over aanpak hoogwaterveiligheid
- Zonnebloem Well/Wellerlooi bezocht het nieuwe vrijheidsmuseum
- Informatiebijeenkomst Waterschap Limburg afgezegd
- Inzageperiode dijkversterking Well
- Viering 75 Jaar vrijheid Well 17, 18 & 19 April