Alwer Vals Alarm nu al een groot succes!

Publicatiedatum: 28-03-2017

De Buunspeulers hebben het weer voor elkaar. Hun 5e toneelstuk is weer een schot in de roos. Twee volle zalen hebben al genoten van het goede spel van de acteurs. Er zit vaart en snelheid in het stuk en het is een echte klucht.

Het eerste bedrijf begint rustig maar in bedrijf 2 en 3 komen alle lijnen bij elkaar en de apotheose is in bedrijf 4.

Je snapt niet hoe ze het voor elkaar krijgen maar de mensen blijven lachen om de capriolen van Peter, perfect neergezet door Bart Groenen, Monique Nijssen als zijn vrouw Nellie. Monique is een echte eye-opener, een zeer goede speelster. Samen met Opa, vertolkt door

‘good-old’  Wim v.d. Coelen vormen zij het hart van het stuk dat draait om de familie Gooyen.

Dat er in de straat ook nog 2 ongetrouwde zussen wonen die alles en iedereen maar vooral zichzelf bekritiseren zijn 2 rollen die op het lijf geschreven zijn van twee geweldige speelsters namelijk Jacqueline Deenen en Lianda Valckx. Mijn god je zou ze maar in de straat hebben wonen!!! De kraamhulp, een fantastische rol van Bettina Groenen, is echt hard nodig bij dit jonggetrouwde stel. De felicitatiedienst brengt de blijde doos, en daarmee ook de eerste rol in een klucht van Britte Clod, die hiermee haar visitekaartje afgeeft. Sraar Deckers speelt de verliefde ziekenhuis bezoeker, die een relatie wil met Nellie. Of haalt hij nu 2 vrouwen door elkaar. Een mooie rol voor een speler die al enkele jaren meedraait.

Het stuk staat als een huis. De reacties waren positief. Je merkt dat op straat ook als je mensen tegenkomt. Sommige lachen al als ze je zien. Dus als je nog een goede zaterdagavond of zondagmiddag invulling zoekt dan ben je van harte welkom.

Kaartjes verkrijgbaar bij “Vissers, alles onder een dak”.

Wij zien u graag als onze gast.

Overige berichten

- Wijziging verkeerssituatie ’t Leuken –De Vissert
- Oude Wellse straatnamen op nieuwe borden
- Dijkversterkingen Well
- Gemeente Bergen: Het jaar 2019 in één oogopslag
- Updatie Landgoed Wellsmeer
- Webteam op sterkte
- Stichting Leergeld De Stuwwal meldt goede resultaten over het jaar 2019.
- Werkzaamheden Wezerweg
- Verongelukte Wellse kinderen WOII beschreven in boek
- Notulen vergadering Wells Forum
- Electrische auto voor blauwe BOA
- Oproep aan de ondernemers
- Livestream Inhijsen liggers nieuwe brug Wanssum
- Inloopavond Maaspark Well & Seurenheide