Armand Hagens nieuwe verenigingskoning van 2017!

Publicatiedatum: 28-05-2017

De vogel leek het ook warm te hebben en was als een van de snelste beneden deze middag. “Slechts” 70 schoten waren er nodig om de laatste resten van de spil te schieten. Het verlossende schot kwam van Armand Hagens die namens ‘Schutzenverein Sankt Johan’ deelnam. Hij is de nieuwe verenigingskoning van 2017!

Open dag St. Antoniusgilde

Het St. Antoniusgilde kijkt terug op een zeer geslaagde open dag. De gaarde werd overspoeld door zon, gezelligheid en zonnebrand. Diverse gildeactiviteiten passeerden de revue: vogelknuppelen, ‘koningschieten’ en luchtgeweerschieten. Verder was er een kleine presentatie van gilde-attributen en waren er foto’s en filmpjes te zien uit het recente verleden van de oudste vereniging uit Well.

Voor de actieve elementen hadden zich negen teams aangemeld en zij gingen de strijd aan bij het vogelknuppelen en het schieten op de houten vogel. De jeugd heeft zich ook goed vermaakt op het luchtkussen, in het zwembad en bij het luchtgeweer schieten.

Er was veel animo voor het luchtgeweerschieten dit jaar. Hier werd geschoten op de kaart voor de punten en op de metalen varkentjes voor het plezier. Bij dit schieten voor de jeugd werden aan het eind van de dag, 5 medailles uitgereikt:

  1. Eef (33 punten)
  2. Sam (32 punten)
  3. Rens (29 Punten)
  4. Sosja (26 punten)
  5. Renske (22 punten)

De bouwploeg van het KVW, de Batjakkers, cv de Maasjoerts, Gek Doen, WetteWell, Schutzenverein Sankt Johan, Wieks en Beej-en Gerapt hebben allen sportief gestreden. CV de Maasjoerts probeerde haar kansen te vergroten door twee teams in te schrijven. De bouwploeg dacht het beter geregeld te hebben door hun mensen te verdelen over de andere groepen. Het mocht echter niet baten!

Bij het knuppelen was de finalestrijd erg kort. Bij de 4e worp lukt het Maik Eickmans om de romp met de resterende onderdelen, maar ook met de bevestigingsstang, naar beneden te ‘knuppelen’. Hij is hiermee de nieuwe knuppelkampioen namens de groep Gek Doen.

Bij het schieten ging het ook voorspoedig. Vincent (Bouwploeg/95 schoten), Jack (Gek Doen/100 schoten), Ron (Batjakkers/147 schoten), Jorn (WetteWell/99 schoten), Ser (Wieks/98 schoten), Reno (Maasjoerts 1/110 schoten), Tim (Maasjoerts 2/122 schoten), Armand (Schutzenverein Sankt Johan/108 schoten) en Marion (Beej-en Gerapt/107 schoten) kwamen als winnaar uit de kwalificatieronden.

Aan het eind van de middag verzamelden alle aanwezigen zich onder de boom voor de finale, waar opvallend veel rode shirts te zien waren… De vogel leek het ook warm te hebben en was als een van de snelste beneden deze middag. “Slechts” 70 schoten waren er nodig om de laatste resten van de spil te schieten. Het verlossende schot kwam van Armand Hagens die namens ‘Schutzenverein Sankt Johan’ deelnam. Hij is de nieuwe verenigingskoning van 2017!

Langs deze weg willen het St. Antoniusgilde ook iedereen bedanken voor het Wellslagen van dit mooie weekend. Graag tot volgende keer!

 

Overige berichten

- SAMEN TEGEN EENZAAMHEID
- Adventsconcert Wells Stemmenorkest “De kracht van een lied ”
- Āld Prinse Còmpeni-j reiken 21e Mosa Joertsicus uit
- Schoolplein wordt groen en blauw
- Herinrichting en archeologisch onderzoek in Maaspark Well
- Tweede Kamerverkiezing
- Chineesbuffet voor de gasten van de Zonnebloem
- ... alder werre!
- Boekpresentatie “De oudste huizen van Well en hun eigenaren”
- Een excursie met Kampergeul B.V.
- Wist u dat er in Well 3 energiecoaches zijn?
- Snoeiwerkzaamheden Well
- Maandag 6 november van 19.30 uur tot 21.30 uur in MFC De Buun
- Mooi bedrag Rabo ClubSupport voor de Zonnebloem afdeling Well / Wellerlooi.
- Zonnebloemloterij 2023