Avond Wieler 4 Daagse Well 2015

Publicatiedatum: 03-10-2015

Opbrengst voor goede doelen

Na 2 zeer succesvolle edities van de Avond Wieler 4- Daagse Well wordt deze met een onderbreking van 1 jaar voor de 3e maal georganiseerd in MFC de Buun in Well. Dit jaar van woensdag 21 oktober t/m zaterdag 24 oktober. 

Ook deze editie kent een zeer afwisselend programma, denk daarbij aan het sprintkampioenschap, diverse prominentenritten en 16 teams zullen strijden om het teamkampioenschap.  Het beloofd een spannende strijd te worden met maar een gemeenschappelijk doel:  Zoveel mogelijk geld inzamelen voor goede doelen in de regio Maasduinen, Venray en Horst a/d Maas. 
 
Ook dit jaar is het ons gelukt om een gevarieerd programma samen te stellen. De wedstrijden worden afgewisseld met prominentenritten, loterij, Amerikaanse veiling en het uitreiken van cheques aan goede doelen of stichtingen. 
 
Dit jaar is er weer een keur aan prominenten die zich inzetten voor ons doel, denk dan aan ondernemers -zowel dames als heren -, voorzitters van kindervakantiewerk en de voorzitters van voetbalverenigingen.  Als extra heeft de familie Poels, na een succesvolle vorige editie, ook dit jaar aangegeven een prominentenrit te willen verzorgen. 
 
De avond wieler 4 daagse staat bekend om zijn gulle hand, maar dat is alleen mogelijk door de vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld en gewonnen kunnen worden in de loterij en de nu al legendarische Amerikaanse veiling. Er zijn vele prijzen te winnen zoals o.a. een fauteuil, TV en GSM. Daarnaast zal de Wout Poels fanclub een gesigneerd shirt van Wout ter veiling aan bieden en als klap op de vuurpijl wordt zaterdag een 2 persoons sauna ter veiling aangeboden met een winkelwaarde van € 2900,--. 
 
Na de verdeling van de prijzen op zaterdagavond is er voor iedereen aansluitend “het feest der kampioenen” met muziek en ontspanning. 
 
De organisatie bedankt alle teams, sponsoren en vrijwilligers uit de regio Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas e.o.,  die dit evenement mede mogelijk maken. Kijk voor het programma en alle verdere informatie op  www.avondwieler4daagsewell.nl.  en op  onze Facebook pagina
 
Avond Wieler 4 Daagse Well; Van, Voor en Door de Regio!!  
 
      

Overige berichten

- Wijziging verkeerssituatie ’t Leuken –De Vissert
- Oude Wellse straatnamen op nieuwe borden
- Dijkversterkingen Well
- Gemeente Bergen: Het jaar 2019 in één oogopslag
- Updatie Landgoed Wellsmeer
- Webteam op sterkte
- Stichting Leergeld De Stuwwal meldt goede resultaten over het jaar 2019.
- Werkzaamheden Wezerweg
- Verongelukte Wellse kinderen WOII beschreven in boek
- Notulen vergadering Wells Forum
- Electrische auto voor blauwe BOA
- Oproep aan de ondernemers
- Livestream Inhijsen liggers nieuwe brug Wanssum
- Inloopavond Maaspark Well & Seurenheide