Bijzonder afscheid op de St. Vitusschool

Publicatiedatum: 04-07-2018

Het einde is in zicht voor juf Wilma en juf Tres. Samen waren zij goed voor meer dan 85 jaar trouwe dienst op de Vitusschool. Dinsdag 3 juli was het feest op de Vitusschool. Een afscheidsfeest voor deze twee enthousiaste en fantastische juffen.  

 

 

Ouders en kinderen namen afscheid van Juf Wilma en Juf Tres. Samen hadden ze meer dan 85 jaar (!) op de Vitusschool gewerkt. En dat was ze niet aan te zien. Stralend stonden ze handjes te schudden met hun pupillen. Allebei lang geleden begonnen als Kleuterleidsters. En toen de kleuterschool werd afgeschaft in 1985, werd Juf Wilma ineens een ‘echte’ Juf van groep 1-2. Juf Tres stond liever voor de wat oudere kinderen voor de klas en nam o.a. groep 6 onder haar vleugels.

Een High tea met heerlijke, door diverse kinderen zelfgebakken, lekkernijen omlijste de feeststemming. Er werden kadootjes gegeven en ouders konden voor 2 euro schilderijtjes van vlinders kopen. Dat geld ging op verzoek van Juf Wilma naar Stichting Vlinderkind, dat zich inzet voor kinderen met de ernstige erfelijke huidaandoening: Epidermolysis Bullosa.

Juf Tres en Juf Wilma, hartelijk dank voor al jullie goede zorgen en ondersteuning aan alle kinderen van de Vitusschool tijdens de afgelopen 40 jaar. Heel veel plezier en gezondheid voor de toekomst gewenst, namens alle ouders.

Woord en beeld: Patty Kessels

Overige berichten

- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem