Bosbrasserie In De Sluis Beste Terras van Limburg

Publicatiedatum: 17-05-2019

Dagblad De Limburger roept In De Sluis uit tot Beste Terras van Limburg 2019

En zo heeft Well ineens twee prijswinnende terrassen, die ieder haar eigen unieke charme heeft.

Nadat in april van dit jaar restaurant Brienen aan de Maas door Chapeau Magazine werd uitgeroepen tot Terras van het Jaar, is het een dikke maand later de beurt aan  Bosbrasserie In De Sluis.

Vertoef je op het unieke zwevende terras boven het groen-blauwe water, dan waan je je als God in Frankrijk. Wat is er nu fijner dan na een fikse wandeling om het meer, nog even te genieten van de warme zonnestralen onder het genot van een hapje of een drankje! Je hoeft echt niet ver weg te gaan om het ultieme vakantiegevoel te krijgen.

De afgelopen 2 jaar is het terras tot tweemaal toe als tweede uit de bus gekomen. Nu in 2019 is door het vele stemmen van het publiek het een feit. Vorig jaar was er al een bekroning op het werk, aangezien Nadia Hoenselaar toen uitgeroepen werd tot beste serveerster van Limburg.

Eigenaar René Boxman kreeg uit handen van juryvoorzitter en hoofdredacteur Roy op het Veld de prijs overhandigd in de vorm van een plaquette. 

Woord van de hoofdredactie De Limburger: het goede leven in Limburg

U heeft een abonnement op De Limburger in de eerste plaats om het Limburgse nieuws te volgen. We volgen Limburg op de voet, of het nu gemeentebesturen of de Provinciale Staten betreft, ondernemers of gewone burgers; De Limburger doet verslag van alle relevante ontwikkelingen.

Maar we brengen meer dan alleen het ‘harde nieuws’. De redactie van De Limburger laar u ook zien in wat voor mooie provincie u woont. Daarom besteden we veel aandacht aan ‘het goede leven’. Dit leef!-katern is er zelfs helemaal aan gewijd.

Ik weet niet hoe het bij u zit, maar als ik aan ‘het goede leven’ denk dat komt het woord ‘terras’ al snel bovendrijven.

Voor de derde keer hebben we voor u de beste terrassen van Limburg op een rij gezet. Conclusie: wij hebben fantastische terrassen in onze - niet voor niets Bourgondisch genoemde - provincie.

Hoe we uit die twintig topterrassen tot één winnaar zijn gekomen? Dat was een hele klus, want een deskundige jury van De Limburger heeft álle terrassen bezocht en zijn oordeel geveld. En dat oordeel weegt zwaar (75%). Maar ook de stem van het publiek hebben we laten doorklinken (25%).

Het beste terras In de Sluis in Well is een terechte winnaar, zo stelde ik vrijdag vast. De zon liet het weliswaar afweten, maar de koffie smaakte heerlijk en de serveersters glunderden van trots.

Hoofdredacteur Roy op het Veld van De Limburger

 

Overige berichten

- Collectieve aanvulling zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen
- Voorkom CO-vergiftiging met deze tips
- Terugblik online informatiesessie dijkversterkingen Well
- Update CV de Maasjoerts
- Online Woordenboek Wells Dialect
- Uitslag Nationale Zonnebloem Loterij 2021
- Foto's Geluidswal De Kamp
- Column Pierre Linssen: “De mens is niet alléén in het al dan niet gevaccineerd zijn een bedreiging voor elkaar.”
- LETOP ONLINE: Informatiebijeenkomst Dijkversterking/ Terugblik Hoogwater
- Column Pierre Linssen: COVID‐19, wat we er van denken en de ‘maatregelen’
- Column Pierre Linssen: Afleiding
- Uitnodiging: boekpresentatie 'WELL sporen uit het verleden'
- Resultaten belevingsonderzoek hoogwater
- Column Pierre Linssen: The neverending story: Game of Thrones
- Spokentochten Reanimatiedag