Concerto Mosa Joertsicus en Goed Gejat Joertseplat:Sanseveria op 4 februari

Publicatiedatum: 23-01-2023

Op zaterdag 4 februari vindt in MFC de Buun in Well weer, de laatste editie was in 2020, het Concerto Mosa Joertsicus plaats. 

Het is de elfde keer dat dit concert gehouden wordt. Het concert wordt uitgevoerd door harmonie ‘de Vriendenkring’ o.l.v.dirigent Geert Jacobs in samenwerking met de Ald Prinse Còmpeni-j. Zij verzorgen verder ook de organisatie van de avond. De Mosa Joertsicus wordt nog eens extra in het zonnetje gezet. Dit jaar zijn Gerdien en Sjaak Janssen de eregasten. Zij ontvingen op zaterdag 12 november j.l.  op de carnavalszitting in ‘hun eigen’ MFC de Buun de Mosa Joertsicus. Deze wordt Ieder jaar door de A.P.C. uitgereikt.  De presentatie is ook nu weer toevertrouwd aan Elian Huibers-Krebbers, die dit op voortreffelijke wijze doet en ieder jaar weer weet te verrassen door te verschijnen in een passende outfit! Na afloop van het concert is er gelegenheid om Gerdien en Sjaak op een informele manier te feliciteren. Verder wordt er ook nog een tombola gehouden waarbij als prijzen o.a. diensten worden aangeboden door Ald Prinse en harmonie.

De Ald Prinse introduceerden in 2020 een aanvullende activiteit op deze avond: het Goed Gejat Joertseplat: Sanseveria. Gezien het succes van deze eerste editie, waarin iedereen mee kan doen met een zelfgemaakte carnavalstekst op een bestaande melodie, wordt ook dit jaar de avond voortgezet met dit liedjesfestijn. De liedjes worden beoordeelt door een jury en het aanwezige publiek in de zaal. De winnaar ontvangt de fel begeerde wisseltrofee ‘de Gouden Sanseveria’.

Het Concerto begint om 19:00 uur en is vrij toegankelijk. Wel wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage. De zaal is open om 18:15 uur.
 

Overige berichten

- Gratis shirt voor vierdaagse lopers
- Goede Doelen Week 5 t/m 9 juni
- Column Pierre Linssen: Op 8 mei 2023 bereikte Well een historische mijlpaal op kasteel Well.
- In samenwerking met Vocal Group Joy presenteert Fanfare Nooit Gedacht : Oh, wat een jaar!
- Heitje voor een karweitje scouting Wellerlooi
- Gemeentekoningschieten 2023
- Zonnebloemloterij 2023
- Dorpsquiz 'Wette Well? Wette Nie?' een daverend succes!
- Amerikaanse studenten aanwezig bij plaatsing herdenkingspaneel WO2
- Column Pierre Linssen: Toekomstbestendige landbouw (in de toekomstige Groene Rivier Well)
- Ontmoetingspunt Well
- Bingomiddag van de Zonnebloem in de Buun
- Vraag het mantelzorgcompliment aan
- Voorbereidende werkzaamheden rotonde Well
- Inloopbijeenkomst Plannen Groene Rivier