Doe mee aan de fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Publicatiedatum: 24-07-2019

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is “Blik over de grens” en de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal.

Voor een succesvolle deelname is het belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op het thema. Dit jaar vragen wij alle hobbyfotografen om de voor hen mooiste plek in het nabije buurland vast te leggen. Denk aan een bijzonder gebouw, een mooie stad of dorp of een natuurgebied, dat kenmerkend is voor de grensstreek en voor de Euregio Rijn-Waal.

Insturen tot 1 oktober
Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden. Deze dienen digitaal óf afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mail adres van de fotograaf.

Insturen kan:
 digitaal naar info@euregio.org of
 in een gesloten enveloppe onder vermelding van “Fotowedstrijd” naar Euregio RijnWaal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg.

Winnaars
Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest dit jaren samen met het brede publiek de mooiste foto’s. De winnaars krijgen begin december bericht en worden op 16 december tijdens de eindejaarsbijeenkomst gehuldigd. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden bovendien met geldprijzen van resp. 200 en 100 euro beloond. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Voor alle ingeleverde foto´s verkrijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

Meer informatie
Informatie over de fotowedstrijd kunt u nalezen op www.bergen.nl/fotowedstrijd.

Overige berichten

- 4 mei herdenking op de Hamert
- Gratis T-shirt voor Nijmeegse Vierdaagse lopers uit gemeente Bergen
- Bootreis met de Zonnebloem
- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well