Eerste wellaandemaas.nl aanbiedingen zijn een feit

Publicatiedatum: 30-06-2014

5 Jaar website Well aan de Maas.

Opstart.
Met beperkte financiële middelen  was het ca. vijf jaar geleden toch mogelijk om op initiatief van het Wells Forum een eenvoudige dorps website te starten. Men vond het belangrijk dat Well en zijn inwoners zich via internet op een goede en mooie manier gingen presenteren.  Niet alleen aan de huidige en toekomstige dorpelingen maar ook aan de dagjesmensen en de toerist.  De site van en voor Well ging eind 2009 de lucht in. Dat de site in een grote behoefte voorziet blijkt wel uit de enorme  bezoekersaantallen. Inmiddels zijn dat er gemiddeld ruim 550 dagelijks (met regelmatig pieken tot 600), bovendien geven de statistieken meer dan 2000 zogenaamde “unieke” bezoekers  per maand aan, die hun informatie via deze site krijgen. Bezoekers, niet alleen uit Well en omgeving, maar uit heel Nederland en ver over de landgrenzen.

Web Team.
De site wordt beheerd door vier vrijwilligers: Mark Hermans (namens Wells Forum), Ilja Koenen, Maartje Eikmans en Marleen Timmermans. Zij steken erg veel tijd in de site en dat volledig op vrijwillige basis. Daarom kan tot nu toe nog alles gratis geplaatst worden, waaronder uw eigen ondernemer gegevens en events. Reclame die helemaal gratis is, waar vind je dat nog!
Ook beheren deze vier mensen de Facebook pagina van Well aan de Maas, een medium dat in deze tijd niet meer weg te denken is.

Inhoud Well aan de Maas.
Zoals u kunt zien is alles wat in ons dierbare Well te zien en te beleven valt,  o.a. prachtige natuur en bezienswaardigheden, op de site gezet onder de rode en gele balkjes Well en Toerisme.  Verder zijn de gegevens van alle verenigingen en , voor u niet onbelangrijk, van de ondernemers die in Well wonen overzichtelijk ingevoerd en doorgelinkt naar uw eigen website.  Ongetwijfeld zult u dit in uw eigen site analyse kunnen merken. Laat het ons eens weten! Ook vragen we u om veranderingen van gegevens of logo door te geven, zodat alles up to date blijft.


Nieuwe website.
De site is 5 jaar geleden  eenvoudig van opzet geweest, dat kon niet anders want er was amper budget. Nu is ze helemaal uit haar jasje gegroeid en niet meer van deze tijd. Door de opmars van de smartphones en tablets werkt de site niet optimaal meer. De foto header en bepaalde video’s zijn alleen op de PC zichtbaar. Om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn is Well hard toe aan een nieuwe dorpssite. Tot nu toe heeft het Wells Forum alles gratis geplaatst en dat willen we ook zo houden.  Echter om een nieuwe site te laten maken is geld nodig en dat zal er op de een of andere manier moeten komen. 
 

Tankstation BP Well en  Brasserie “De Huiskamer”.
DE EERSTE ENTHOUSIASTE ONDERNEMERS HEBBEN ZICH INMIDDELS AL GEMELD. SAMEN MET HET WEBTEAM ZIJN ER ACTIES BEDACHT EN UIT ONTWIKKELD. DE VELE BEZOEKERS KUNNEN DUS PROFITEREN VAN VOORDELEN, DE ONDERNEMERS VAN DE BEZOEKERS EN HET WEBTEAM VAN DE BIJDRAGES VAN DEZE ONDERNEMERS. EEN ECHTE WIN – WIN –WIN SITUATIE.

U als ondernemer ook?
Graag zouden we met u persoonlijk van gedachten willen wisselen. U zou b.v. tegen een geringe betaling een reclame blok (banner) van uw zaak op de home pagina  kunnen laten plaatsen of  u zou op een andere manier vrijblijvend kunnen sponsoren. Een banner wordt gelinkt aan uw website en zo kunt u relatief erg goedkoop meeliften met het grote bezoekersaantal van Well aan de Maas. Hoe dan ook, neem s.v.p. even contact op met Mark Hermans via: markhermans@wellsforum.nl  dan kunnen we rond de tafel en samen met u op zoek gaan naar mogelijkheden voor www.wellaandemaas.nl  Het vrijwilligersteam verdient dat toch eigenlijk wel en de hele gemeenschap die zo gretig de site bezoekt ook. Helpt u ons alstublieft, er is altijd een manier. Veel dank bij voorbaat.
 

Met vriendelijk groeten, het Web Team van www.wellaandemaas.nl  

    


 

Overige berichten

- De Wensambulance bij de Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Column Pierre Linssen: Ruim 31 jaar later …
- Vernieuwde GroenBlauw schoolplein van de Vitusschool
- Jubileumconcert Jeugdorkest
- Update Wellse kermis
- KVW Well: opgeven is vanaf nu mogelijk
- Goede Doelen Week Well in de startblokken
- Expositie DE OPKOMST, GLORIE en EINDE van VC TORNADO WW.
- gezamenlijk duurzaam sportpark.
- Een bijzondere dag: Verbonden door vriendschap
- 4 mei herdenking op de Hamert
- Gratis T-shirt voor Nijmeegse Vierdaagse lopers uit gemeente Bergen
- Bootreis met de Zonnebloem
- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april