Lammetjesdagen bij de Schaapskooi

Publicatiedatum: 24-03-2022

Tijd voor beschuit met muisjes bij de schaapskooi! De eerste lammetjes zijn weer geboren. Ze dartelen en springen al vrolijk rond. Zondag 3 en woensdag 6 april staan de deuren van de schaapskooi op de Bergerheide open en kun je de lammetjes bewonderen. De schaapskooi is tijdens de lammetjesdagen geopend 14.00 tot 17.00 uur. 

De herder
Ook de herder is tijdens de lammetjesdagen van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig. Hij legt alles uit over de lammetjes en de schapen. En natuurlijk over het hoeden van de schaapskudde. Je kunt ook de Lammetjesroute lopen, een korte wandeling die begint bij de schaapskooi. Onderweg zijn er korte opdrachten voor kinderen uit de laagste klassen van de basisschool.

Kleurwedstrijd
Voor de kinderen is een nieuwe kleurplaat gemaakt. Deze kun je tijdens de lammetjesdagen ophalen bij de schaapskooi of vanaf 31 maart downloaden via www.bergen.nl. Heb jij de tekening mooi ingekleurd? Lever deze dan vóór 14 april in bij het gemeentehuis, het Klant Contact Centrum. Voor iedereen is er een leuke herinnering. Alle kleurplaten hangen we op in de kamer van de burgemeester, voor de mooiste kleurplaten is er een prijs.

Meer informatie
De schaapskooi ligt aan de Bedevaartsdijk in Well. Aan de Ceresweg (in de directe omgeving van fietsknooppunt 79) staan routebordjes. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefoon ( 0485 ) 34 83 83 of 14 0485.

Overige berichten

- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem