Āld Prinse Còmpeni-j reiken 21e Mosa Joertsicus uit

Publicatiedatum: 21-11-2023

Tijdens de carnavalszitting van CV de Maasjoerts op zaterdag 18 november heeft de Āld Prinse Còmpeni-j hun jaarlijkse onderscheiding toegekend aan Marian en Geert Kusters en Marisca en Sjaak Peeters. Ook zij hebben zich decennialang vrijwillig en op een bijzondere wijze ingezet voor de gemeenschap.

De beide echtparen hebben zich vooral onderscheiden door hun inzet voor de Maasjoerts. Allerlei functies zijn door de jaren heen door hen ingevuld in bestuur, prinsengarde, Raad van Elf, technische commissie, krantencommissie, buhnemeester en alle voorkomende hand en span diensten zoals o.a. het besturen van de prinsenauto, verzorgen van een warme hap als het nodig was en materiaalbeheer. Daarnaast is Marian al jaren koorlid en al jaren secretaris van de plaatselijke KBO. Als van een echtpaar een partner zich vrijwillig in zet voor een vereniging of club is het fijn dat hij of zij de ruimte hiervoor krijgt van de andere partner. Deze twee echtparen hebben dat jarenlang samen gedaan met als bijkomend voordeel samen uit samen thuis.

Al met al meer dan genoeg redenen voor de Āld Prinse Còmpenì-j om Marian, Marisca, Geert en Sjaak dit carnavals seizoen te onderscheiden met de Mosa Joertsicus. Zij worden op het Concerto Mosa Joertsicus nog eens extra in het zonnetje gezet. De uitvoering is op zaterdag 20 januari 2024 in de Buun en wordt, in samenwerking met de A.P.C., uitgevoerd door harmonie ‘de Vriendenkring’.

Overige berichten

- GDWW
- Iedereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- De Wensambulance bij de Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Column Pierre Linssen: Ruim 31 jaar later …
- Vernieuwde GroenBlauw schoolplein van de Vitusschool
- Jubileumconcert Jeugdorkest
- Update Wellse kermis
- KVW Well: opgeven is vanaf nu mogelijk
- Goede Doelen Week Well in de startblokken
- Expositie DE OPKOMST, GLORIE en EINDE van VC TORNADO WW.
- gezamenlijk duurzaam sportpark.
- Een bijzondere dag: Verbonden door vriendschap
- 4 mei herdenking op de Hamert
- Gratis T-shirt voor Nijmeegse Vierdaagse lopers uit gemeente Bergen
- Bootreis met de Zonnebloem