Lintjesregen in Well

Publicatiedatum: 27-04-2022

Ook in Well zijn er dit jaar lintjes uitgedeeld. Wilbert Linders, Wim van der Coelen, Antoon Splinter en Sonja Timmermans zijn dit jaar in het zonnetje gezet. 

De 59-jarige Antoon Splinter uit Well is sinds 2016 wethouder en eerste locoburgemeester bij de gemeente Bergen. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn vele bijzondere activiteiten, met name in de militaire paardensport, waarbij hij tot op heden ruiter is bij het Cavalerie Ere-Escorte in de rang van ritmeester bij het ministerie van Defensie en voorzitter van de Stichting Militair Ruitersportcentrum ‘Marcroix’. Van 2007 tot 2016 was Antoon voorzitter van de basisschool Sint Vitus in Well. Ook was hij lid en voorzitter van de overkoepelende Stichting Katholiek Basisonderwijs in de gemeente Bergen. Antoon is voorzitter van de Kerngroep Veteranen Bergen en medeorganisator van de deelname aan de Nationale Dodenherdenking.,

Wilbert Linders (zie hoofdfoto) uit Well is 56 jaar en werkt als productiechef bij Kersten Europe in Wanssum. Hij was daar tot 2019 lid/voorzitter van de ondernemersraad. Ook is hij sinds 1983 vrijwilliger en penningmeester van de Wellse vriendengroep De Batjakkers. Wilbert organiseerde van 1991 tot 1998 het jaarlijkse dorpsfeest het ‘Water Sport Spuit Feest Festijn’ en tegenwoordig fungeert hij als jurylid en zorgt hij voor de lotenverkoop. Sinds 1984-heden is Wilbert vrijwilliger bij Harmonie De Vriendenkring en zet hij zich in voor diverse activiteiten. Vanaf 1996 was hij tot 2015 bestuurslid en is hij vrijwilliger bij CV De Maasjoerts. Linders was lid van de jeugdcommissie en organiseerde vele jeugdactiviteiten.De 46-jarige Sonja Timmermans uit Well werd onderscheiden omdat zij sinds 2005 vrijwilliger is bij CV De Maasjoerts en in de periode 2005-2014 medeorganisator was van de halfjaarlijkse spokentocht. Jeugdzittingen worden sinds 2012 door Sonja geregisseerd en tot 2018 was zij tevens penningmeester. Vanaf 2006 is Sonja mantelzorger van haar dochter met een ernstige meervoudige beperking en draagt in haar eentje de 24-uurs zorg. Sinds 2009 is zij vrijwilliger bij de Orthopedische Dagbesteding ‘De Sprong’, waar ze actief is in de fondsenwerving. Sonja is penningmeester van Stichting Spokentochten Well, vrijwilliger bij het evenement ‘Well-Lympics’ en medeorganisator van de Dorpsquiz in Well. 

 

Antoon, Sonja, Wilbert en Wim: van harte gefeliciteerd! 

Overige berichten

- Fatsoen?
- Vrijwilligersvergadering van De Zonnebloem met veel bedankjes.
- Carnavalsprogramma Maasjoerts 2022-2023
- Carnavaleske filmmiddag in de Buun
- Jesse Sijberts houdt lezing in MFC de Buun: “Well 100 dagen frontlinie”
- Concerto Mosa Joertsicus en Goed Gejat Joertseplat:Sanseveria op 4 februari
- Weer ‘Krènse’ bij de Mosa Joertsicus
- Pontje Reindersmeer uit de vaart
- Koffiemiddag Zonnebloem groot succes
- Ontmoetingspunt met een carnavalstintje
- Gemeente Bergen inventariseert gevolgen stijgende energieprijzen
- Zonnebloem naar de Kerstmarkt
- Atelier Tomas Dirrix wint prijsvraag waterpaviljoen
- Column Pierre Linssen: Moeder
- Bushalte Bosserheide komt te vervallen