Mosa Joertsicus 2019 voor Elian en Jan Huibers-Krebbers

Publicatiedatum: 21-11-2018

De Ald Prinse Còmpenì-j van CV de Maasjoerts heeft op de carnavalszitting voor de 17e keer de Mosa Joertsicus uitgereikt. Voorzitter van de APC, Mart Brokke, maakte voor een volle en enthousiaste zaal bekend dat dit jaar deze eer te beurt valt aan het echtpaar

Elian is dirigente van twee zangkoren: Vocal Group Joy en Challenge. Met deze koren luistert zij vooral in Well al jaren lang feestelijke activiteiten op van verenigingen. Ook het geven van serenades op recepties, jubilea en inhuldigingen staan op het programma van deze koren. Alles onder de bezielende leiding van de creatieve duizendpoot Elian. Zij componeert carnavalsschlagers en schrijft teksten voor felicitatienummers. Daarnaast kunnen Wellse artiesten bij haar terecht voor begeleiding op muzikaal gebied.

Presenteren zit ook in haar omvangrijk takenpakket. Bij diverse verenigingen verzorgde zij presentaties op haar eigen unieke wijze. Zij was 11 keer als eenling, met prachtige creaties, te bewonderen in de Well Licht Optocht. En uiteraard is zij uitermate geschikt als jurylid van de optochten in Well.

Dit doet ze samen met Jan, haar steun en toeverlaat die op de achtergrond allerlei functies vervult. Jan die ook deel uit maakt van de optochtcommissie van de zondag-optocht en de jurybegeleiding vervult van de Well Licht Optocht op carnavalsmaandag. Het verzorgen van boekjes en flyers voor beide optochten zit ook in zijn takenpakket.

Hun woning ‘Villa Kakelbont, zoals ze hun huis noemen, stellen zij ook beschibaar als locatie voor de ontvangst van het nieuwe Prinsen trio op de avond van het prinsenbal, bezoek van Sinterklaas aan buurtvereniging Well-kom, activiteiten van Archief Well, juryleden van beide optochten in Well en als repetitieruimte voor de twee koren.

Elian en Jan worden nog eens extra in het zonnetje gezet op de avond van het Concerto Mosa Joertsicus, uitgevoerd door harmonie ‘de Vriendenkring’ samen met diverse artiesten op zaterdag 9 februari 2019 in MFC de Buun in Well.

Overige berichten

- Voorkom CO-vergiftiging met deze tips
- Terugblik online informatiesessie dijkversterkingen Well
- Update CV de Maasjoerts
- Online Woordenboek Wells Dialect
- Uitslag Nationale Zonnebloem Loterij 2021
- Foto's Geluidswal De Kamp
- Column Pierre Linssen: “De mens is niet alléén in het al dan niet gevaccineerd zijn een bedreiging voor elkaar.”
- LETOP ONLINE: Informatiebijeenkomst Dijkversterking/ Terugblik Hoogwater
- Column Pierre Linssen: COVID‐19, wat we er van denken en de ‘maatregelen’
- Column Pierre Linssen: Afleiding
- Uitnodiging: boekpresentatie 'WELL sporen uit het verleden'
- Resultaten belevingsonderzoek hoogwater
- Column Pierre Linssen: The neverending story: Game of Thrones
- Spokentochten Reanimatiedag
- Well: vooraankondiging informatiebijeenkomst