Nieuwe exploitant MFC De Buun

Publicatiedatum: 16-01-2014

Gert-Jan Botden en Aniek van Zutphen beginnen per 01-02- 2014.

Gert Jan en Aniek (38 en 37jaar) gaan met veel enthousiasme de uitdaging aan om via een in de plaats stelling Piet en Wilma ten Haaf op te volgen als exploitanten van MFC de Buun in Well. Beiden beschikken over de nodige ervaring en de motivatie om de Buun verder te laten groeien tot de centrale plek voor de Wellenaren is groot. Gert Jan weet als weinig anderen wat er te halen is in de wereld van horeca en sociaal culturele activiteiten. Als Prins van De Sukerpinnen uit Aijen loopt hij al bijna een jaar lang waar dit maar kan stage in deze wereld in en om de gemeente Bergen. 

Op www.mfcdebuun.nl staat het volgende bericht:

Mededeling inzake overname
16 januari 2014
 

Nieuw Bergen, 16 januari 2013

Beste gebruiker, bezoeker en/of geïnteresseerde in MFC de Buun,

In augustus zijn alle gebruikers al geïnformeerd over het feit dat wij voornemens waren om de exploitatie van MFC de Buun over te dragen aan een nieuwe partij. Afgelopen half jaar hebben verschillende geïnteresseerden zich gemeld, met als resultaat dat de exploitatie van De Buun per 1 februari overgedragen wordt aan Gert-Jan en Aniek Botden.

Gert-Jan en Aniek gaan met veel enthousiasme het exploiteren van De Buun van ons overnemen en zullen garant staan voor een goede kwaliteit en continuïteit. Hierbij worden bestaande afspraken uiteraard gerespecteerd. Nieuwe afspraken kunnen per direct met de nieuwe exploitanten besproken te worden. U kunt hiervoor ten alle tijde contact opnemen per mail via buun@thuisuiteten.eu en telefonisch op 06-83175435.

De afgelopen vier jaren hebben wij veel energie in De Buun gestoken en dit ook met veel enthousiasme gedaan. Het gebouw is compleet en mag zeker multifunctioneel genoemd worden. Wij danken u voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en wensen alle gebruikers nog veel plezier in deze unieke accommodatie.

We hopen eenieder met dit schrijven van voldoende informatie voorzien te hebben. Uiteraard zijn wij altijd bereid tot nadere toelichting.

Met vriendelijke groet,
Piet en Wilma ten Haaf

Overige berichten

- Voorkom CO-vergiftiging met deze tips
- Terugblik online informatiesessie dijkversterkingen Well
- Update CV de Maasjoerts
- Online Woordenboek Wells Dialect
- Uitslag Nationale Zonnebloem Loterij 2021
- Foto's Geluidswal De Kamp
- Column Pierre Linssen: “De mens is niet alléén in het al dan niet gevaccineerd zijn een bedreiging voor elkaar.”
- LETOP ONLINE: Informatiebijeenkomst Dijkversterking/ Terugblik Hoogwater
- Column Pierre Linssen: COVID‐19, wat we er van denken en de ‘maatregelen’
- Column Pierre Linssen: Afleiding
- Uitnodiging: boekpresentatie 'WELL sporen uit het verleden'
- Resultaten belevingsonderzoek hoogwater
- Column Pierre Linssen: The neverending story: Game of Thrones
- Spokentochten Reanimatiedag
- Well: vooraankondiging informatiebijeenkomst