Nieuwe exploitant MFC De Buun

Publicatiedatum: 16-01-2014

Gert-Jan Botden en Aniek van Zutphen beginnen per 01-02- 2014.

Gert Jan en Aniek (38 en 37jaar) gaan met veel enthousiasme de uitdaging aan om via een in de plaats stelling Piet en Wilma ten Haaf op te volgen als exploitanten van MFC de Buun in Well. Beiden beschikken over de nodige ervaring en de motivatie om de Buun verder te laten groeien tot de centrale plek voor de Wellenaren is groot. Gert Jan weet als weinig anderen wat er te halen is in de wereld van horeca en sociaal culturele activiteiten. Als Prins van De Sukerpinnen uit Aijen loopt hij al bijna een jaar lang waar dit maar kan stage in deze wereld in en om de gemeente Bergen. 

Op www.mfcdebuun.nl staat het volgende bericht:

Mededeling inzake overname
16 januari 2014
 

Nieuw Bergen, 16 januari 2013

Beste gebruiker, bezoeker en/of geïnteresseerde in MFC de Buun,

In augustus zijn alle gebruikers al geïnformeerd over het feit dat wij voornemens waren om de exploitatie van MFC de Buun over te dragen aan een nieuwe partij. Afgelopen half jaar hebben verschillende geïnteresseerden zich gemeld, met als resultaat dat de exploitatie van De Buun per 1 februari overgedragen wordt aan Gert-Jan en Aniek Botden.

Gert-Jan en Aniek gaan met veel enthousiasme het exploiteren van De Buun van ons overnemen en zullen garant staan voor een goede kwaliteit en continuïteit. Hierbij worden bestaande afspraken uiteraard gerespecteerd. Nieuwe afspraken kunnen per direct met de nieuwe exploitanten besproken te worden. U kunt hiervoor ten alle tijde contact opnemen per mail via buun@thuisuiteten.eu en telefonisch op 06-83175435.

De afgelopen vier jaren hebben wij veel energie in De Buun gestoken en dit ook met veel enthousiasme gedaan. Het gebouw is compleet en mag zeker multifunctioneel genoemd worden. Wij danken u voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en wensen alle gebruikers nog veel plezier in deze unieke accommodatie.

We hopen eenieder met dit schrijven van voldoende informatie voorzien te hebben. Uiteraard zijn wij altijd bereid tot nadere toelichting.

Met vriendelijke groet,
Piet en Wilma ten Haaf

Overige berichten

- MUZIEK; Uitlaatklep voor jong en oud!
- Oproep:
- Column Pierre Linssen: Vakantie 2023! Een vakantie met herbesef.
- Aanleg rotonde N271 en Wezerweg
- NATIONALE DAG VAN DE OUDEREN Vrijdag 6 oktober 2023
- Zonnedag, ode aan de zonnebloem
- Aanleg rotonde N271 en Wezerweg
- Op zoek naar een (Nieuwe) sport: Kom een keer volleyballen
- Stem op onze Wellse verenigingen!
- Ontmoetingspunt Well - 28 september 2023
- Open Energiedag 16 september 2023: kom kijken bij EcoFuels in Well
- Aanleg rotonde N271 en Wezerweg in Well
- Jaarlijkse feestmiddag KBO afd. Well
- Vers van de pers: Archief Well actief op YouTube
- Archief Well is voor haar archief nog op zoek naar bewegend beeld