Nieuwe onderneming in ons dorp:

Publicatiedatum: 04-04-2014

Well Trading Company

Op 4 april 2014 opent Well Trading Company haar deuren om scooters, E-bikes en fietsen te verhuren aan toeristen en bewoners in de gemeente Bergen.

Het bedrijf is gevestigd op de Kevelaarsedijk 2 in Well en levert ook gratis af op diverse afleverpunten binnen de gemeente.

Nieuw in de regio  E-bike, fietsen en scooters worden al mondjesmaat in de regio verhuurd, maar de E-bike nog niet. De E-bike is een fiets die wordt aangedreven door een elektromotor en heeft een ware opmars gemaakt de laatste jaren. Door de extra ondersteuning kan je veel meer fietsen en beleven in één dag. Maar ook steeds meer jonge mensen verruilen de auto met een E-bike voor het woon-werkverkeer. Daarnaast kunnen ook mensen met een conditionele en/of lichamelijke beperking genieten van het fietsen. Voor mensen die twijfelen of ze zo'n fiets willen aankopen, is een dagje huren een goede oplossing.

Familiebedrijf Well Trading Company is een echt familiebedrijf. Michel Heijligers komt van origine uit Afferden en is samen met Eliane Reehuis in 2012 in Well gaan wonen. Eliane is al vijf jaar succesvol ondernemer in de trainings- en coachingsbranche. Tevens staat zij dit jaar in de top 10 van Zakenvrouw van het jaar Noord Limburg.

Winactie op Maasland Radio Op zaterdag 19 april is Eliane Reehuis aanwezig bij de radioshow Christiswatvroeg op Maasland Radio. Luister tussen 9 en 12 naar de show en doe mee aan de winactie van Well Trading Company. Je kan een gratis rit op de scooter of E-bike winnen.

Samenwerken in de regio Well Trading Company werkt samen met ondernemers in de regio. Diverse horecagelegenheden langs de fietsroutes bieden een gratis kopje koffie of aantrekkelijke aanbiedingen aan de huurders. Ook zien campings, hotels, bed & breakfasts in de regio de scooters en fietsen als een mooie service aan hun klanten. Well Trading Company levert gratis af op deze punten. Ondernemers die interesse hebben om samen te werken kunnen een mail sturen naar info@welltradingcompany.nl

Wesite Well Trading Company

 

Overige berichten

- Online Woordenboek Wells Dialect
- Uitslag Nationale Zonnebloem Loterij 2021
- Foto's Geluidswal De Kamp
- Column Pierre Linssen: “De mens is niet alléén in het al dan niet gevaccineerd zijn een bedreiging voor elkaar.”
- LETOP ONLINE: Informatiebijeenkomst Dijkversterking/ Terugblik Hoogwater
- Column Pierre Linssen: COVID‐19, wat we er van denken en de ‘maatregelen’
- Column Pierre Linssen: Afleiding
- Uitnodiging: boekpresentatie 'WELL sporen uit het verleden'
- Resultaten belevingsonderzoek hoogwater
- Column Pierre Linssen: The neverending story: Game of Thrones
- Spokentochten Reanimatiedag
- Well: vooraankondiging informatiebijeenkomst
- Column Pierre Linssen: Mijn favoriete meester van toen; Piet van Osch!
- Maaspark Well - Inloopmiddag en -avond 27 September
- Rondleiding Historische Molenroute Well