Opening culinair aspergeseizoen 2011 in Well

Publicatiedatum: 22-03-2011

ZON fruit & vegetables (veiling Venlo) organiseerde op dinsdag 22 maart de opening van het culinair aspergeseizoen 2011 in Restaurant Brienen aan de Maas. Op het zonovergoten Maasterras genoot o.a. een groot aantal Chef-koks van de eerste aspergeproeverij, bereidt door Meesterkoks Rene Brienen en zijn collega Robert Kranenborg. Door de overhandiging van een kistje premium witgoud asperge  aan collega sterrenkok Robert Kranenborg werd het aspergeseizoen 2011 officieel gestart. Heel culinair Nederland was hierbij aanwezig en natuurlijk ontbrak een grote hoeveelheid landelijk pers ook niet. Daardoor zal Well ongetwijfeld weer prominent en positief in heel Nederland op de kaart staan. Dat maakt het witte goud ook voor Well weer extra lekker. 

Overige berichten

- Expositie Jan Brandsma in Aijen
- Digitaal samenleven voor senioren’ in Gemeente Bergen krijgt donatie uit het VoordeBuurt Fonds
- Aanleg Glasvezelnetwerk in Bergen gestart
- Rondweg Wanssum klaar voor gebruik
- Energie-update Well
- Wings of Freedom: Aircrashroute verbindt Duitsland en Nederland
- Zonne-energie uit Well
- Leergeld kan mogelijk ook uw kinderen helpen
- Aanvragen mantelzorgcompliment
- Geen panelen op je dak, maar toch (voordelig) profiteren van Wellse zonne-energie?
- Opening rondweg Wanssum
- Verlichting Brugweg (N270)
- Wijziging verkeerssituatie ’t Leuken –De Vissert
- Oude Wellse straatnamen op nieuwe borden