Opening culinair aspergeseizoen 2011 in Well

Publicatiedatum: 22-03-2011

ZON fruit & vegetables (veiling Venlo) organiseerde op dinsdag 22 maart de opening van het culinair aspergeseizoen 2011 in Restaurant Brienen aan de Maas. Op het zonovergoten Maasterras genoot o.a. een groot aantal Chef-koks van de eerste aspergeproeverij, bereidt door Meesterkoks Rene Brienen en zijn collega Robert Kranenborg. Door de overhandiging van een kistje premium witgoud asperge  aan collega sterrenkok Robert Kranenborg werd het aspergeseizoen 2011 officieel gestart. Heel culinair Nederland was hierbij aanwezig en natuurlijk ontbrak een grote hoeveelheid landelijk pers ook niet. Daardoor zal Well ongetwijfeld weer prominent en positief in heel Nederland op de kaart staan. Dat maakt het witte goud ook voor Well weer extra lekker. 

Overige berichten

- Goede Doelen Week 5 t/m 9 juni
- Column Pierre Linssen: Op 8 mei 2023 bereikte Well een historische mijlpaal op kasteel Well.
- In samenwerking met Vocal Group Joy presenteert Fanfare Nooit Gedacht : Oh, wat een jaar!
- Heitje voor een karweitje scouting Wellerlooi
- Gemeentekoningschieten 2023
- Zonnebloemloterij 2023
- Dorpsquiz 'Wette Well? Wette Nie?' een daverend succes!
- Amerikaanse studenten aanwezig bij plaatsing herdenkingspaneel WO2
- Column Pierre Linssen: Toekomstbestendige landbouw (in de toekomstige Groene Rivier Well)
- Ontmoetingspunt Well
- Bingomiddag van de Zonnebloem in de Buun
- Vraag het mantelzorgcompliment aan
- Voorbereidende werkzaamheden rotonde Well
- Inloopbijeenkomst Plannen Groene Rivier
- 𝗦𝘁𝗲𝘃𝗶𝗴 𝗦𝘁𝗮𝗮𝗻 𝗪𝗲𝗹𝗹 𝗲𝗻 𝗪𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿𝗹𝗼𝗼𝗶