Opening culinair aspergeseizoen 2011 in Well

Publicatiedatum: 22-03-2011

ZON fruit & vegetables (veiling Venlo) organiseerde op dinsdag 22 maart de opening van het culinair aspergeseizoen 2011 in Restaurant Brienen aan de Maas. Op het zonovergoten Maasterras genoot o.a. een groot aantal Chef-koks van de eerste aspergeproeverij, bereidt door Meesterkoks Rene Brienen en zijn collega Robert Kranenborg. Door de overhandiging van een kistje premium witgoud asperge  aan collega sterrenkok Robert Kranenborg werd het aspergeseizoen 2011 officieel gestart. Heel culinair Nederland was hierbij aanwezig en natuurlijk ontbrak een grote hoeveelheid landelijk pers ook niet. Daardoor zal Well ongetwijfeld weer prominent en positief in heel Nederland op de kaart staan. Dat maakt het witte goud ook voor Well weer extra lekker. 

Overige berichten

- Wijziging verkeerssituatie ’t Leuken –De Vissert
- Oude Wellse straatnamen op nieuwe borden
- Dijkversterkingen Well
- Gemeente Bergen: Het jaar 2019 in één oogopslag
- Updatie Landgoed Wellsmeer
- Webteam op sterkte
- Stichting Leergeld De Stuwwal meldt goede resultaten over het jaar 2019.
- Werkzaamheden Wezerweg
- Verongelukte Wellse kinderen WOII beschreven in boek
- Notulen vergadering Wells Forum
- Electrische auto voor blauwe BOA
- Oproep aan de ondernemers
- Livestream Inhijsen liggers nieuwe brug Wanssum
- Inloopavond Maaspark Well & Seurenheide