Opening culinair aspergeseizoen 2011 in Well

Publicatiedatum: 22-03-2011

ZON fruit & vegetables (veiling Venlo) organiseerde op dinsdag 22 maart de opening van het culinair aspergeseizoen 2011 in Restaurant Brienen aan de Maas. Op het zonovergoten Maasterras genoot o.a. een groot aantal Chef-koks van de eerste aspergeproeverij, bereidt door Meesterkoks Rene Brienen en zijn collega Robert Kranenborg. Door de overhandiging van een kistje premium witgoud asperge  aan collega sterrenkok Robert Kranenborg werd het aspergeseizoen 2011 officieel gestart. Heel culinair Nederland was hierbij aanwezig en natuurlijk ontbrak een grote hoeveelheid landelijk pers ook niet. Daardoor zal Well ongetwijfeld weer prominent en positief in heel Nederland op de kaart staan. Dat maakt het witte goud ook voor Well weer extra lekker. 

Overige berichten

- Column Pierre Linssen: 2025!
- De Zonnebloem: Koffiemiddag met Harten Vijf
- Ontmoetingspunt Well: Wellse vrouwen: uit het oog maar niet uit het hart (deel 2)
- Mogelijk 77 windreuzen in het Reichswald, nabij ‘Het rijk van Nijmegen’.
- Kerstmarkt Zonnebloem
- OONS 6 x 11 JUBILIEUMPRINSES!!!!!!
- Kerst ontmoeting 2024
- Pannekoeken eten met de zonnebloem.
- Nieuw bordspel “Reis door de gemeente” gelanceerd door Meike Deckers uit Well
- Afscheidsconcert van een bijzonder koor: “Het Stemmenorkest uit Well”
- Concert: Christmas in Harmony
- Ontmoetingspunt Well: Wellse vrouwen
- Column Pierre Linssen: ‘Resetten’ … met als epiloog een hommage aan de herfst.
- Uitslag Zonnebloemloterij bekend
- Ontmoetingspunt Well: Wellse Winkeliers EN ONDERNEMERS van A-Z (deel 6)