Opening culinair aspergeseizoen 2011 in Well

Publicatiedatum: 22-03-2011

ZON fruit & vegetables (veiling Venlo) organiseerde op dinsdag 22 maart de opening van het culinair aspergeseizoen 2011 in Restaurant Brienen aan de Maas. Op het zonovergoten Maasterras genoot o.a. een groot aantal Chef-koks van de eerste aspergeproeverij, bereidt door Meesterkoks Rene Brienen en zijn collega Robert Kranenborg. Door de overhandiging van een kistje premium witgoud asperge  aan collega sterrenkok Robert Kranenborg werd het aspergeseizoen 2011 officieel gestart. Heel culinair Nederland was hierbij aanwezig en natuurlijk ontbrak een grote hoeveelheid landelijk pers ook niet. Daardoor zal Well ongetwijfeld weer prominent en positief in heel Nederland op de kaart staan. Dat maakt het witte goud ook voor Well weer extra lekker. 

Overige berichten

- Muziekmiddag Zonnebloem
- Ontmoetingspunt: WELLSE VROUWEN: uit het oog maar niet uit het hart (deel 6)
- Voortgang Rivierverruiming Maas tussen Aijen – Well – Wellerlooi.
- Goede Doelen Week Well
- Vrijwilliger(s) gezocht voor schoon houden interieur Sint Vituskapel
- Vrijwilligersdag van de Zonnebloem afd Well – Wellerlooi 30 april 2025
- 10e editie wandel 4-daagse Bergen
- Oproep aan alle kunstenaars uit Well en de gemeente Bergen!
- Samen voor de buurt
- Paaslunch voor de Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Koningsdag
- Column Pierre Linssen: Genieten!!
- Historisch Café
- Dorpsquiz Wette Well? Wette Nie?
- Ontmoetingspunt: WELLSE VROUWEN: uit het oog maar niet uit het hart (deel 5)