Regiobank actief voor de regio!

Publicatiedatum: 19-05-2021

Regiobank Bergen (lees: onze sponsor Hyfass) is op zoek naar sociale initiatieven die wel wat steun kunnen gebruiken.

Actieve bijdrage aan vitaliteit in de regio

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten, in dorpen en kleine steden. En ze willen het hart van de regio weer laten kloppen. Dat doen ze door een actieve bijdrage te leveren aan de vitaliteit in de regio. Ze werken daarin samen met het Voor de buurt Fonds van het Oranje Fonds en stichting Voor je Buurt. Ze steunen sociale initiatieven die zich inzetten voor lokale verbondenheid en die bijdragen aan de leefbaarheid in de buurt. Denk aan het organiseren van een kookmiddag voor eenzame ouderen, het aanschaffen van een duofiets om met minder validen een rondje te kunnen fietsen of het opzetten en onderhouden van een buurtmoestuin.

Op zoek naar initiatieven

Onze sponsor RegioBank Bergen is op zoek naar soortgelijke sociale initiatieven. Weet je een mooi initiatief dat een zetje kan gebruiken? Dan komen ze graag in contact met de initiatiefnemers. Dat kan bijvoorbeeld een sportclub, een buurtcentrum of een vereniging zijn. Maar ook een betrokken bewoner en/of een vrijwilliger. Of hebben jullie zelf een initiatief waarbij jullie hulp nodig hebben om het te realiseren? Laat het de regiobank dan weten, ze helpen graag.

Waar helpen ze bij?

Ze helpen jullie of de initiatiefnemer het initiatief aan te melden bij het Voor de Buurt Fonds of op het platform Samen voor de buurt. Wordt het initiatief goedgekeurd, dan helpen ze de initiatiefnemer campagne te voeren en faciliteren het initiatief met een online inzamelingsplatform. Via dit platform kunnen de initiatiefnemers gelden en vrijwilligers werven. Neem alvast een kijkje op www.samenvoordebuurt.nl en www.voordebuurtfonds.nl

Interesse?

Hebben jullie ideeën of initiatieven? Neem dan contact op met regiobank Bergen. Ze denken graag mee om ook voor Well iets te betekenen. Stuur een mail met contactgegevens naar marketing@hyfass.nl.

Succes!

Klik hier voor een voorbeeld uit het verleden.


 

Overige berichten

- Rondleiding Historische Molenroute Well
- Vraag attentie aan voor mantelzorger
- Maaspark Well Aantrekkelijke gebiedsontwikkeling
- Leergeld De Stuwwal: Alle Kinderen mogen meedoen!
- Video presentatie dijken uitwerkingslocaties Well
- Toelichting op de meteorologische zomer van 2021
- De exceptionele zomer van 2021
- Harmonie sjouwt volgende week oud papier voor Lisanne
- Rondleiding Historische Molenroute Well
- De Groene Rivier geeft de Maas ruimte en laat natuur en landbouw samenkomen
- Kleedjesmarkt (helaas) het alternatief voor de rommelmarkt van KVW in 2021
- OPROEP voor jouw foto's van juli 2021.
- Nazorgfase Hoogwater (2)
- Extra Afvalinzameling
- Nazorgfase Hoogwater (1)