Stichting Speelvoorziening Well voert actie via Samen voor de buurt.

Publicatiedatum: 29-06-2022

Stichting Speelvoorziening Well heeft het onderhoud van de lokale speeltuinen op zich genomen. De vrijwilligers onderhouden de speeltuinen met hun eigen huis, tuin en keuken gereedschap. Graag wil de stichting nu zelf materialen aanschaffen om de speeltuinen netjes te onderhouden. Hyfass Adviesgroep is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit project.

Hilke Alexiou van Hyfass Adviesgroep vertelt

“Wij als Zelfstandig adviseur van RegioBank staan midden in de samenleving, we willen er graag zijn voor jong en oud. Het is natuurlijk super belangrijk dat de jeugd in hun eigen omgeving veilig kan blijven spelen en daarom steunen we dit project met alle liefde.”

Donaties zijn meer dan welkom.

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook "Veel, Veilig, Vrolijk SPEELPLEZIER!" kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties vanuit Well meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Een sociaal Well maken we samen!

Over RegioBank

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Meer over Samen voor de buurt

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen RegioBank en haar Zelfstandig Adviseurs ook voor Well.

Overige berichten

- Fatsoen?
- Vrijwilligersvergadering van De Zonnebloem met veel bedankjes.
- Carnavalsprogramma Maasjoerts 2022-2023
- Carnavaleske filmmiddag in de Buun
- Jesse Sijberts houdt lezing in MFC de Buun: “Well 100 dagen frontlinie”
- Concerto Mosa Joertsicus en Goed Gejat Joertseplat:Sanseveria op 4 februari
- Weer ‘Krènse’ bij de Mosa Joertsicus
- Pontje Reindersmeer uit de vaart
- Koffiemiddag Zonnebloem groot succes
- Ontmoetingspunt met een carnavalstintje
- Gemeente Bergen inventariseert gevolgen stijgende energieprijzen
- Zonnebloem naar de Kerstmarkt
- Atelier Tomas Dirrix wint prijsvraag waterpaviljoen
- Column Pierre Linssen: Moeder
- Bushalte Bosserheide komt te vervallen