Wellenaar Antoon Splinter benoemd als wethouder

Publicatiedatum: 08-09-2016

De gemeenteraad heeft dinsdagavond 06 september 2016 de heer Antoon Splinter uit Well benoemd als wethouder van de gemeente Bergen namens het CDA. Hij volgt wethouder Buiting op die om gezondheidsredenen zijn functie moest neerleggen.

Drs. Antoon Splinter is 53 jaar en woont sinds 1993 op de Paad. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen. Hij sport zeer regelmatig (paardrijden, hardlopen en zwemmen) en geniet van het buiten zijn in de natuur. Daarnaast sleutelt hij graag aan klassieke auto's. Na een studie biologie in Utrecht en een loopbaan binnen de financiële dienstverlening is hij sinds 2006 zelfstandig ondernemer. Bestuurlijk is hij actief als voorzitter van Lijn 83 Primair Onderwijs en de Stichting Militair Ruitersport Centrum 'Marcroix' in Amersfoort. Sinds geruime tijd is de heer Splinter actief binnen het CDA Bergen, onder meer als lid van de Commissie Samenleving.

Maandagavond 05 september nam de gemeenteraad afscheid van Ben Buiting met een afscheidsreceptie. 'Het gemeentehuis was bomvol met mensen uit onze gemeente en ver daarbuiten die de scheidende wethouder kwamen bedanken voor zijn inzet voor onze gemeente in de afgelopen tien jaar. Zie hier het dankwoord van Ben Buiting voor de inwoners van de gemeente Bergen

Woensdag 07 september was het eerste openbare optreden van de nieuwe wethouder Antoon Splinter. Het College van burgemeester en wethouders ging op werkbezoek bij autobedrijf van de Ven in Bergen, ter ere van het 50 jarig bestaan. Daarna bezochten zij Zorgboerderij de Vlammert van Harm en Gerrie van Riswick in Bergen.

Overige berichten

- 4 mei herdenking op de Hamert
- Gratis T-shirt voor Nijmeegse Vierdaagse lopers uit gemeente Bergen
- Bootreis met de Zonnebloem
- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well