Wellsche Mert organiseert SPRINGPLANK.

Publicatiedatum: 13-07-2015

De kans voor bands om de springplank naar nog meer succes te gebruiken.

Op 22 augustus 2015 wordt er een braderie gehouden in Well op de Kasteellaan. De braderie wordt ook 'De Wellsche Mèrt' genoemd. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is er mogelijkheid voor bands om een set van ongeveer 20 minuten te spelen (geluidsapparatuur is aanwezig) op het podium nabij café Onder de Linden tijdens SPRINGPLANK. Een vakjury zal een winnaar kiezen die kans maakt op een uniek sponsporpakket:
 

* Patty Kessels van patfotografeert.nl verzorgt een professionele fotoshoot van de band.
* Chris Smits, DJ bij Maasland Radio en eigenaar van Chris Smits Media & More, maakt een  videoclip in de Maasland Radio Studio's.
* MFC De Buun en Café Onder de Linden verzorgen samen het avondprogramma van de Wellsche Mèrt en willen de winnaar van   springplank 2015 de kans geven om te participeren in het avondprogramma van 2016.
 

Stappenplan voor aanmelding:
Stuur een mail naar info@welltradingcompany.nl met de naam van de band, aantal bandleden, priklijst en podiumplan, genre muziek en link naar eventuele Facebookpagina en website voor 1 augustus.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen (er kunnen zes bands maximaal spelen) wordt er een voorselectie gedaan op basis van ingezonden beeld en/of audiofragment. Deze selectie wordt gedaan door het vrijwillig organisatiecomité: Jill de Jong, Heidi Laemers en Harm Laemers uit Well.
Let op: het betreft een vrijwillig optreden waarbij de door de jury verkozen winnaar het sponsporpakket wint. Alle bands, die worden geselecteerd en gaan spelen, krijgen gratis publiciteit via een interview op Facebook.

Ger Koch (Sound Solutions) verzorgt het geluid (en licht) tijdens Springplank. Er is een PA aanwezig.

Alle deelnemende bands krijgen publiciteit op de Facebookpagina van de Wellsche Mèrt. Berichten op deze pagina hebben een bereik van zo'n 1.000 lezers. Op basis van een interview wordt een artikel geschreven. Eventuele verwijzing naar de Facebookpagina of website van de band is mogelijk.

Re-Quest is een team van jongeren dat jaarlijks activiteiten organiseert in Well. Re-Quest is 'supporter' van SPRINGPLANK, wat inhoudt dat er één jurylid van Re-Quest afkomstig zal zijn. De bands die spelen brengen zichzelf ook meteen onder de aandacht van dit team dat vaak feesten en evenementen organiseert en daarvoor ook muziek inkoopt.

SPRINGPLANK is een onderdeel van de Wellsche Mèrt die wordt georganiseerd door:

 
  

De Wellsche Mèrt op Facebook

Overige berichten

- Online Woordenboek Wells Dialect
- Uitslag Nationale Zonnebloem Loterij 2021
- Foto's Geluidswal De Kamp
- Column Pierre Linssen: “De mens is niet alléén in het al dan niet gevaccineerd zijn een bedreiging voor elkaar.”
- LETOP ONLINE: Informatiebijeenkomst Dijkversterking/ Terugblik Hoogwater
- Column Pierre Linssen: COVID‐19, wat we er van denken en de ‘maatregelen’
- Column Pierre Linssen: Afleiding
- Uitnodiging: boekpresentatie 'WELL sporen uit het verleden'
- Resultaten belevingsonderzoek hoogwater
- Column Pierre Linssen: The neverending story: Game of Thrones
- Spokentochten Reanimatiedag
- Well: vooraankondiging informatiebijeenkomst
- Column Pierre Linssen: Mijn favoriete meester van toen; Piet van Osch!
- Maaspark Well - Inloopmiddag en -avond 27 September
- Rondleiding Historische Molenroute Well