Wellse Verenigingen en Stichtingen opgelet !!

Publicatiedatum: 25-05-2016

Dit jaar geen Rabo Fietsdag! Maar wat dan wel?

Hoewel de Rabo Fietsdag heel leuk was, heeft Rabobank Horst Venray besloten om dit jaar voor een alternatief te gaan: de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van Rabobank Horst Venray kunnen dan op een vereniging of stichting stemmen. Elke stem is dan geld waard voor die vereniging of stichting. 

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?
De leden van Rabobank Horst Venray mogen via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van onze winst verdelen over verenigingen en stichtingen in ons werkgebied. Elk lid krijgt de mogelijkheid een vijftal stemmen te verdelen onder de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. Op deze manier wil Rabobank Horst Venray bijdragen aan het verenigingsleven, een belangrijk onderdeel van een vitale samenleving. De Rabobank Clubkas Campagne komt voor een groot aantal verenigingen en stichtingen in de plaats van sponsoring en donaties.

Zo werkt het
In 2016 is er vanuit onze winst een bedrag van € 75.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. In de stemperiode van 4 tot 17 oktober bepalen onze leden hoe dit bedrag wordt verdeeld. Elk lid ontvangt hiervoor begin oktober per post een stemkaart. Met een unieke code kunnen zij vervolgens online stemmen, waarvan hij of zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Tijdens onze jaarlijkse ledenavond op 3 november wordt bekendgemaakt wie de grote winnaars zijn van de Rabobank Clubkas Campagne en hoe het geld verdeeld wordt onder alle deelnemende verenigingen en stichtingen.
 
De Clubkas Campagne wordt door diverse Rabobanken in het land georganiseerd, zo ook bij Rabobank Peel, Maas en Leudal.  Zij hebben hier een kort filmpje over gemaakt, dat u hier kunt bekijken.
 
Aanmelden verenigingen en stichtingen
Leden mogen stemmen op verenigingen en stichtingen die aan onze criteria voldoen, een concreet bestedingsdoel opgeven en zich op tijd hebben ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Kan uw vereniging of stichting een steuntje in de rug goed gebruiken? Meld uw club dan aan vanaf 24 mei tot en met 20 september via deze website. U vindt de link onder aan dit bericht.

Omdat dit het eerste jaar is dat wij de Clubkas Campagne organiseren, volgen er op dinsdag 24 en donderdag 26 mei twee inspiratiesessies waarbij meer uitleg wordt gegeven over dit initiatief. Verenigingen en stichtingen die mogelijk in aanmerking komen voor de Rabobank Clubkas Campagne hebben in mei een e-mail met een uitnodiging voor deze informatieavond ontvangen. Indien u 15 mei nog geen uitnodiging heeft ontvangen, terwijl u op basis van de criteria verwacht dat u wel kunt deelnemen aan Rabobank Clubkas Campagne, stuur dan een mail naar:  communicatie.horstvenray@rabobank.nl
 
Belangrijke data 2016
24 en 26 mei: inspiratiesessies voor verenigingen en stichtingen;
begin juni: verenigingen en stichtingen ontvangen een mail om zich in te schrijven;
24 mei t/m 20 september: inschrijving geopend voor verenigingen en stichtingen;
1 september: promotiemateriaal beschikbaar gesteld voor verenigingen en stichtingen;
4 oktober: ieder lid ontvangt een stemkaart per post;
4 tot 17 oktober: stemperiode voor de leden;
3 november: grote finale-avond

Registratie vereniging / stichting
Klik op  ‘Registreren’ om aan te melden voor het event. Aanmelden is mogelijk tot en met 20-9-2016

 

 

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well