Well is ondernemend

Zorg

”Down to Earth” Praktijk voor Energetische therapie & Trauma therapie

Marleen Hardeman
De Vissert 11
5855 EL Well
info@downtoearthpraktijk.com
www.downtoearthpraktijk.com

Energetisch- en traumatherapeut- Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie dat wil zeggen dat ik de mens zie als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. Door mijn brede levenservaring, helder voelen, helder weten, helder zien en diverse opleidingen help ik graag mens en dier om hun bij te staan in hun eigen levenspad en ondersteun ik graag in het oplossen van de blokkades, klachten en trauma’s.

In mijn praktijk werk ik met diverse behandelmethodes zoals: Energetische therapie, Sjamanistische traumatherapie, Edelsteen en Kristal healing & Bach bloesem remedies.

Drijfveerkracht, Training & Coaching

Eliane Reehuis
Kevelaarsedijk 2
5855 GC Well
06 81038095 / 085 002 0162
info@drijfveerkracht.nl
www.drijfveerkracht.nl

Coaching - Drijfveerkracht (be)staat om mensen te helpen bij het ontwikkelen van hun volledig potentieel. Met coaching, training en doceren van professionals in het bedrijfsleven, particulieren en leerlingen/studenten willen wij inspireren tot groei die bijdraagt aan een optimaal professioneel en privéleven.

 

Huisartsenpraktijk Maasoever

Kasteellaan 17
5855 AD Well
0485-348282
0478-502446
http://maasoever.praktijkinfo.nl/

Huisartsenpraktijk - Ons team bestaat uit 8 huisartsen, waarvan 4 huisartsen in vaste dienst, 3 praktijkondersteuners en 9 assistentes. Wij vormen een hecht team dat samen de optimale zorg voor u als patiënt op zich neemt.

Osteopathie Mooren

Ruud Mooren
Kasteellaan 14 A
5855 AE Well
0478-852060
info@osteopathiemooren.nl
www.osteopathiemooren.nl

Ostheopathie - Behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering. Ruud Mooren is lid van het NRO (Nederlands register voor Osteopathie) en VWOD (Verein Wissenschaflicher Osteopathen Deutschlands.

Praktijk "ReLex"

Renata Deen en Lex Maskikit
De Vissert 5
5855 EL Well
0478-501468 0610709404
info@maskikit.nl
www.sportmassage-relex.nl

Massagetherapeut - Wij vinden het belangrijk dat we mensen helpen op lichamelijk en geestelijk vlak. Samen zoeken we naar de juiste behandelmethoden om uw klachten te verhelpen en te voorkomen. We werken vanuit een holistische visie door gebruik te maken van verschillende behandelmethodes. Bijvoorbeeld: sportmassage, ontspanningsmassage, shiatsu, dorntherapie, emmett-therapie en medical taping.

 

Praktijk 't Hofse Veld

Wilma van Osch & Bart Zwiers
Kasteellaan 17
5855 AD Well
0478-501743
info@hofseveld.nl
http://www.hofseveld.nl/

Therapie - Praktijk ’t Hofse Veld voor fysio- en manuele therapie heeft een jarenlange ervaring in de behandeling van klachten.

Voor een snelle en optimale terugkeer naar het algemeen dagelijks leven, wordt voor iedereen – volgens de laatste inzichten – een toegesneden trainingsschema samengesteld en begeleid.

 

 

 

Praktijk voor psychologische en psychotherapeutische hulp "Wellbevinden"

Aad Renalda
Schepersweg 3
5855 GG Well
06 -10383089
info@wellbevinden.nl
http://www.wellbevinden.nl/

Psychopedagogische kliniek - Door individuele-  of relatiegesprekken met een erkend psycholoog/ psychotherapeut zoeken wij naar verlichting van de klachten. Onze specialismen: psychotherapie, EMDR (traumatherapie), gezins- & relatietherapie.

Praktijk voor Psychotherapie en Hypnotherapie

Marianne van der Burgh
Grotestraat 52
5855 AN Well
0478-514850
mvdburgh@xs4all.nl
http://www.praktijkvoorpsychotherapie.com/

Psychotherapie - Dit is een praktijk voor kortdurende oplossingsgerichte psychotherapie en gespecialiseerde PDS-therapie.

ProSage / MamaSage

Lisenka Hubers
Halve Maan 1 b
5855 ED Well
06-23451530
info@prosage.eu
www.prosage.eu

Massagepraktijk - Voor particulieren en bedrijven. ProSage verzorgt professionele sportmassage, bindweefselmassage, hotstonemassage, kinisiotaping, cursussen en workshops. Maatwerk voor iedereen.

 

 

Tandtechniek Gramsen BV

John Gramsen
Kasteellaan 35 B
5855 AD Well
0478-508135
info@gramsentandtechniek.nl
www.gramsentandtechniek.nl

Tandtechnisch Laboratorium -  Met enige trots kunnen wij zeggen dat wij aan de huidige eisen van onze branche te allen tijde voldoen. In ons laboratorium wordt altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en Nederlandse materialen om onze klanten en hun patienten een optimale pasvorm, esthetiek en kwaliteit te bieden. Wij maken protheses kunstgebitten, implantaten, kroon- en brugwerk en frames.

Zorgadvies Avant

Annemie Vollenberg
Kasteellaan 35a
5855 AD Well
06 511 019 12
annemie@avantzorgadvies.nl
avantzorgadvies.nl

Adviesbureau - Avant Zorgadvies biedt ondersteuning door regeltaken over te nemen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat u meer tijd en energie overhoudt voor het uitvoeren van de daadwerkelijke zorg of voor eigen activiteiten en ontspanning.
In overleg met u wordt nagegaan welke regeltaken Avant Zorgadvies kan overnemen