Well is ondernemend

Zorg

A Casa Nostra -

Paul & Chantal
Kevelaarsedijk 1
5855 GC Well
0478 - 76 16 96
Kevelaarsedijk 1, 5855 GC Well
a-casa-nostra

In een prachtige, monumentale en eeuwoude Frankische Carré Boerderij tref je, op een domein van ruim een hectare, A Casa Nostra - De Grote Waaij met negen fijne B&B gastenkamers en een lofthuis voor vier (tot zes) gasten. Daarnaast kun je ook nog eens genieten in de privé te reserveren Jacuzzi in de heerlijke tuin waar het ook heerlijk zitten is met een boek en een glaasje naar keuze.

Het appartement is knus en romantisch en ingericht voor vier tot zes personen. Het heeft een eigen ingang, woonkamer met open keuken en badkamer met toilet en douche. Op de begane grond is een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de open vide, bereikbaar vanuit de woonkamer, kunnen nog eens twee tot vier personen slapen. Je hebt je eigen terrasje dat grenst aan de grote sfeervolle binnentuin.

Je hebt trouwens kans dat je de eigenaren kent van het tv-programma “Het Italiaanse Dorp Ollolai” - een bergdorpje in Sardinie dat precies op één van de Blue Zones van de wereld ligt, wat wil zeggen dat mensen die in dat gebied wonen gemiddeld veel ouder worden en gezonder en gelukkiger zijn, hetgeen te danken is aan hun leefstijl. Je hoort hier vanzelf meer over als je bij ons boekt.

”Down to Earth” Praktijk voor Energetische therapie & Trauma therapie

Marleen Hardeman
De Vissert 11
5855 EL Well
info@downtoearthpraktijk.com
www.downtoearthpraktijk.com

Energetisch- en traumatherapeut- Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie dat wil zeggen dat ik de mens zie als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. Door mijn brede levenservaring, helder voelen, helder weten, helder zien en diverse opleidingen help ik graag mens en dier om hun bij te staan in hun eigen levenspad en ondersteun ik graag in het oplossen van de blokkades, klachten en trauma’s.

In mijn praktijk werk ik met diverse behandelmethodes zoals: Energetische therapie, Sjamanistische traumatherapie, Edelsteen en Kristal healing & Bach bloesem remedies.

Drijfveerkracht, Training & Coaching

Eliane Reehuis
Kevelaarsedijk 2
5855 GC Well
06 81038095 / 085 002 0162
info@drijfveerkracht.nl
www.drijfveerkracht.nl

Een doel bereiken ... Hoe pak ik het aan? Waar begin ik? Drijfveerkracht begeleidt particulieren en bedrijven al sinds 2009. Zoek je een boost? We gaan de ongebaande paden op met behulp van coaching, opleiding, human design, begeleiding en visualisatie.

Een belangrijke ceremonie waarvoor je voorganger zoekt (trouwerij, begrafenis, speech): vraag Eliane als voorganger.

Bekijk het aanbod op de site en neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.

 

Fysiotherapie Roosmalen

Bram van Roosmalen
Halve Maan 1
5855ED Well
06 4951 4795
info@fysioroosmalen.nl
www.fysioroosmalen.nl

Bij Fysio Roosmalen staan de wensen, behoefte en hulpvraag van de klant centraal. Hierbij zijn tijd en aandacht voor de individuele klant het allerbelangrijkste. Geen protocol behandelingen of groepstherapie, maar onafhankelijk maatwerk voor iedere klant. Daarbij bevordert de unieke behandelwijze van Fysio Roosmalen het herstel van het menselijk lichaam. Ik houd voor ogen dat de oorzaak van de klacht moet worden aangepakt in plaats van alleen de symptoombestrijding. Fysio Roosmalen heeft als uitgangspunt dat wie optimaal kan bewegen, een hoge kwaliteit van leven ervaart.

Huisartsenpraktijk Maasoever

Kasteellaan 17
5855 AD Well
0485-348282
0478-502446
http://maasoever.praktijkinfo.nl/

Huisartsenpraktijk - Ons team bestaat uit 8 huisartsen, waarvan 4 huisartsen in vaste dienst, 3 praktijkondersteuners en 9 assistentes. Wij vormen een hecht team dat samen de optimale zorg voor u als patiënt op zich neemt.

Osteopathie Mooren

Ruud Mooren
Kasteellaan 14 A
5855 AE Well
0478-852060
info@osteopathiemooren.nl
www.osteopathiemooren.nl

Ostheopathie - Behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering. Ruud Mooren is lid van het NRO (Nederlands register voor Osteopathie) en VWOD (Verein Wissenschaflicher Osteopathen Deutschlands.

Praktijk "ReLex"

Renata Deen en Lex Maskikit
De Vissert 5
5855 EL Well
0478-501468 0610709404
info@maskikit.nl
www.sportmassage-relex.nl

Massagetherapeut - Wij vinden het belangrijk dat we mensen helpen op lichamelijk en geestelijk vlak. Samen zoeken we naar de juiste behandelmethoden om uw klachten te verhelpen en te voorkomen. We werken vanuit een holistische visie door gebruik te maken van verschillende behandelmethodes. Bijvoorbeeld: sportmassage, ontspanningsmassage, shiatsu, dorntherapie, emmett-therapie en medical taping.

 

Praktijk 't Hofse Veld

Wilma van Osch & Bart Zwiers
Kasteellaan 17
5855 AD Well
0478-501743
info@hofseveld.nl
http://www.hofseveld.nl/

Therapie - Praktijk ’t Hofse Veld voor fysio- en manuele therapie heeft een jarenlange ervaring in de behandeling van klachten.

Voor een snelle en optimale terugkeer naar het algemeen dagelijks leven, wordt voor iedereen – volgens de laatste inzichten – een toegesneden trainingsschema samengesteld en begeleid.

 

 

 

Praktijk voor psychologische en psychotherapeutische hulp "Wellbevinden"

Aad Renalda
Schepersweg 3
5855 GG Well
06 -10383089
info@wellbevinden.nl
http://www.wellbevinden.nl/

Psychopedagogische kliniek - Door individuele-  of relatiegesprekken met een erkend psycholoog/ psychotherapeut zoeken wij naar verlichting van de klachten. Onze specialismen: psychotherapie, EMDR (traumatherapie), gezins- & relatietherapie.

ProSage / MamaSage

Lisenka Hubers
Halve Maan 1 b
5855 ED Well
06-23451530
info@prosage.eu
www.prosage.eu

Massagepraktijk - Voor particulieren en bedrijven. ProSage verzorgt professionele sportmassage, bindweefselmassage, hotstonemassage, kinisiotaping, cursussen en workshops. Maatwerk voor iedereen.

 

 

Tandtechniek Gramsen BV

John Gramsen
Kasteellaan 35 B
5855 AD Well
0478-508135
info@gramsentandtechniek.nl
www.gramsentandtechniek.nl

Tandtechnisch Laboratorium -  Met enige trots kunnen wij zeggen dat wij aan de huidige eisen van onze branche te allen tijde voldoen. In ons laboratorium wordt altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en Nederlandse materialen om onze klanten en hun patienten een optimale pasvorm, esthetiek en kwaliteit te bieden. Wij maken protheses kunstgebitten, implantaten, kroon- en brugwerk en frames.

Zorgadvies Avant

Annemie Vollenberg
Kasteellaan 35a
5855 AD Well
06 511 019 12
annemie@avantzorgadvies.nl
avantzorgadvies.nl

Adviesbureau - Avant Zorgadvies biedt ondersteuning door regeltaken over te nemen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat u meer tijd en energie overhoudt voor het uitvoeren van de daadwerkelijke zorg of voor eigen activiteiten en ontspanning.
In overleg met u wordt nagegaan welke regeltaken Avant Zorgadvies kan overnemen