Wells toneel is weer in trek.

Publicatiedatum: 28-09-2013

Geslaagde voorverkoop.

"De letste wil van tante Til" is de titel van het blijspel, rondom de perikelen van de erfenis van een tante, dat toneelvereniging "De Buunspeulers" op 11 en 12 oktober 2013 in MFC de Buun op de planken zet.

Vanaf begin 2013 wordt er elke woensdagavond gerepeteerd en nu zijn de spelers klaar om de toeschouwers eens lekker te laten lachen en te laten genieten van hun spel. Behalve een team decorbouwers heeft initiatiefnemer en regisseur Wim van der Coelen ook  voldoende spelers kunnen betrekken bij de jonge vereniging. Dit zijn: Lianda Valckx - Jacqueline Deenen - Silke Deckers - Jolanda Valckx - Bettina Groenen - Monique Nijsen - Linda Sprunken - Wim van der Coelen - Danny Sprunken en Sjraar Deckers. Enkele spelers maken hun debuut dit jaar op de planken, maar er spelen ook ervaren mensen mee o.a. uit de tijd van toneelgroep "Klapstuk" .

Dat de Wellenaren en mensen uit de omgeving weer zin in een avondje toneel hebben blijkt wel uit de succesvolle voorverkoop op zondag 22 september. De plaatsen zijn bijna uitverkocht. Mocht je nog een kaartje willen kopen voor de vrijdag of zaterdag voorstelling, meld je dan snel bij Danny Sprunken 0478-581038 (na 18.00 uur), bij Wim van der Coelen 0478-501938 of mail naar debuunspeulers@gmail.com 

Omdat het de eerste opvoeringen zijn bieden de Buunspeulers hun gasten een kop koffie en een lekker stuk vlaai, gesponsord door Bakkerij Smits, aan.
Daarom is de zaal op 11 en 12 oktober al open vanaf 19.00 uur. 
Aanvang van de voorstelling is beide avonden om 20.00 uur.
 

 

 

 

Overige berichten

- Wings of Freedom
- De tragische vlucht van AVRO Lancaster ED449.
- Energiehuis On Tour vandaag in Well
- B&W bezoekt Roodbeen Groenvoorzieningen
- Wet Voorkeursrecht Energielandgoed Wells Meer
- Video's Goed Gejat Joertseplat 2020
- Video's Concerto Mosa Joertsicus 2020
- Well bij Editie NL
- Alvast voor in de agenda: Dorpskwis Wette WELL? Wette Nie?