Well is toeristisch

Toerisme & Recreatie

Well is al jaren een populaire bestemming bij toeristen en dagjesmensen. In en rondom Well is een aantrekkelijk natuur- en recreatiegebied. Hier vind je een groot watersportgebied dat zich uitstrekt van Leukermeer richting de Maas. Rondom deze plassen ligt een prachtig natuurgebied, bij uitstekt geschikt voor fietsers en wandelaars.

Er zijn twee dagstranden, waar je heerlijk kunt relaxen en zwemmen. Lekker zonnen, een spelletje spelen, picknicken en vooral genieten van het uitzicht. De Maas en het Leukermeer biedt voor de actieve watersporter genoeg uitdagingen. Je kunt er zeilen, surfen, waterfietsen, roeien of met de kano het meer verkennen.

Het Reindersmeer is daarentegen weer een oase van rust. De wandelaars, fietsers en paardrijders kunnen hier lekker hun hoofd leegmaken. Het is er oorverdovend stil.

Grenzend aan het Leukermeer liggen twee jachthavens met meer dan 500 ligplaatsen en er is een passantenhaven. Er zijn natuurlijk ook vismogelijkheden en Well beschikt over meerdere camperplaatsen en andere kampeermogelijkheden.

Brochure

Hart van de Maasduinen (NL/UK/D)