5 jarig jubileum Well-Lympics!

Publicatiedatum: 21-03-2018

Op zaterdag 16 juni 2018 is het zover. De 5e editie van de Well-Lympics zeskamp in Well. Een spectaculaire zeskamp voor jong (16 jaar) en oud. 

In 2013 zijn een groep jongeren bij elkaar gekomen om een jaarlijks dorpsevenement te organiseren in de vorm van een zeskamp. Met als doel om jong en oud te verbinden. Zo hebben zij ondersteuning gezocht bij de plaatselijke horeca exploitant, lokale ondernemers aangeschreven en in samenwerking met andere verenigingen veel vrijwilligers opgetrommeld om er een succes van te maken. 

 

Waarbij het aantal deelnemende teams van 22 teams in 2014 is gegroeid naar 30 teams in 2017. Waarbij de zeskamp van Wellse deelnemers is gegroeid naar deelnemers gemeente overstijgend. Zo hebben teams deelgenomen uit Wellerlooi, Siebengewald, Bergen, Afferden, Venray, Didam en zelfs Groningen. Met 4 succesvolle edities achter de rug, een geslaagd initiatief!

Komende zomer vind de 5e editie plaats. Een editie die steeds meer vorm krijgt. Met nog grotere luchtattracties, stormbanen, zeephellingen, hindernisbanen en denkspellen zullen wederom 30 teams de strijd aangaan. Waarna de zeskamp afgesloten wordt met een spetterend optreden van de coverband Q5 New Style. Ook dit jaar zal de zeskamp plaats vinden op het sportpark van EWC '46. Heb jij zin om deel te nemen en ben je met een team van minimaal 6 personen, schrijf je dan nog snel in via: zeskampwell@gmail.com

  

Video Impressie Well-Lympics 2014

 

Overige berichten

- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem