Avond Wieler 4 Daagse Well krijgt internationaal tintje!

Publicatiedatum: 11-10-2013

Burgemeesters gaan strijden om titel.

De organisatie van de 2de editie van de Avond Wieler 4 Daagse Well nadert haar voltooiing. Van 23 t/m 26 oktober staan de deuren van MFC “de Buun” aan de Kasteellaan te Well weer open voor wielerliefhebbers, prominenten en vooral ook gezelligheid zoekers! Maar liefst 20 teams, waaronder een aantal dameskoppels, gaan strijden om de wisselbekers behorende bij het Teamkampioenschap en het individueel Sprintkampioenschap 2013! Tussen de wedstrijden door is er een energiek programma opgezet waarin loterijen, veilingen en prominentenritten elkaar afwisselen zodat de toeschouwers worden onderhouden en aan het eind van de avond ook nog eens met een van de vele mooie prijzen huiswaarts mogen keren. Het programma mag “energiek” genoemd worden omdat de organisatie tot de laatste dag actief blijft om actuele elementen toe te voegen aan dit spectaculaire evenement. Zo wordt er elke avond “live” een grote cheque uitgereikt aan een goed doel, kan er individueel een bod uitgebracht worden op een geschilderd portret van Wout Poels en een gesigneerd voetbalshirt van onze voetbal coryfee Willem Janssen.

Verder heeft het sponsor evenement recentelijk een INTERNATIONAAL tintje gekregen door de toezegging van Burgemeester Ulrich Francken van de Gemeente Weeze om deel te nemen aan de prominentenrit met de regionale burgemeesters op donderdag 24 oktober. Hij is als voorzitter van de Euregio Rhein-Waal al grensoverschrijdend bezigen voelt zich enorm aangesproken door de formule van de Avond Wieler 4 Daagse en gaat derhalve graag op ludieke wijze de strijd aan met zijn collegae Antoin Scholten van Venlo, Kees van Rooij van Horst a/d Maas en Hans Gilissen van Venray. Het belooft een titanenstrijd te worden met maar een gemeenschappelijk doel: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor goede doelen in de regio Maasduinen, Venray en Horst a/d Maas. Na de verdeling van de prijzen op zaterdagavond is er voor iedereen aansluitend “het feest der kampioenen” met medewerking van discotheek “DDM Entertainment“ en stemmingskanon Crist Coppens alias “de Zingende Slager” uit Horst.

De organisatie is trots op alle teams, alle sponsoren en vrijwilligers uit de regio Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas e.o., die deze happening mede mogelijk maken. Kijk voor het programma en alle verdere informatie op www.avondwieler4daagsewell.nl.
Avond Wieler 4 Daagse Well; Van, Voor en Door de Regio!! 

Overige berichten

- Gratis shirt voor vierdaagse lopers
- Goede Doelen Week 5 t/m 9 juni
- Column Pierre Linssen: Op 8 mei 2023 bereikte Well een historische mijlpaal op kasteel Well.
- In samenwerking met Vocal Group Joy presenteert Fanfare Nooit Gedacht : Oh, wat een jaar!
- Heitje voor een karweitje scouting Wellerlooi
- Gemeentekoningschieten 2023
- Zonnebloemloterij 2023
- Dorpsquiz 'Wette Well? Wette Nie?' een daverend succes!
- Amerikaanse studenten aanwezig bij plaatsing herdenkingspaneel WO2
- Column Pierre Linssen: Toekomstbestendige landbouw (in de toekomstige Groene Rivier Well)
- Ontmoetingspunt Well
- Bingomiddag van de Zonnebloem in de Buun
- Vraag het mantelzorgcompliment aan
- Voorbereidende werkzaamheden rotonde Well
- Inloopbijeenkomst Plannen Groene Rivier