Bericht van onze Wellse Harmonie.

Publicatiedatum: 30-10-2016

  

Beste Dorpsgenoten, Supporters,

Zoals eerder aangekondigd zal onze Harmonie "de Vriendenkring"o.l.v. dirigent Geert Jacobs op zaterdag 5 november deelnemen aan de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen te Drachten in de provincie Friesland.

Uitnodiging.

De laatste weken stonden dan ook in het teken van de voorbereidingen op deze wedstrijd en we willen die periode dan ook afsluiten met een openbare generale repetitie in Den Asseldonk te Nieuw Bergen op woensdag 2 november, aanvang 19.30 uur. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd!


Sneek. 

Vrijdag 4 november zullen we om 16.00 uur met ruim 90 personen vertrekken vanaf MFC de Buun naar onze overnachtingslocatie in Sneek.

Drachten.

 Na een repetitie sessie in Sneek zullen we zaterdagochtend 5 november vertrekken naar Theater “de Lawei”, Burg. Wuiteweg 24, 9203 KL te Drachten. Ons optreden zal plaatsvinden tussen 14.25 uur en 16.30 uur.  De uitslag volgt rond 19.00 uur. Verwachte terugkomst in Well is 23.00 uur.

Auto vervoer.

Wilt U op zaterdag graag naar Drachten komen en is er nog plek in de auto voor liefhebbers zonder vervoer, geef dit dan door bij de organisatie. Dan kunnen we mogelijk bemiddelen. (contact: pkrebbers@home.nl  mbl: 06-25025245)

Woord van dank.

Deelname aan een Landskampioenschap voor muziek-gezelschappen is een kostbare aangelegenheid. Via deze weg willen we alle sponsoren en begunstigers, zowel in financiële als materiële zin van harte bedanken voor hun steun.

 

Wij willen een bijzonder woord van dank richten aan alle leden van de Vriendenkring Ondernemers Club (V.O.C.) voor de geweldige bijdrage; een cheque t.w.v. €2500,-

Bestuur, Dirigent en Leden
        Harmonie "de Vriendenkring".


 

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well