De Buunspeulers brengen klucht

Publicatiedatum: 10-03-2016

Start kaartvoorverkoop 26 maart in de Buun 10.00 - 12.00 uur 

Dit jaar brengt het populaire toneelgezelschap De Buunspeulers de klucht ''Dees vrów is owwe Kèl !" van Jan Tol in het dialect op de planken. De voorstellingen van vrijdag 15, zaterdag 16 en zaterdag 23 april worden om 20.00 uur gespeeld, op zondag 24 april is er een middagvoorstelling om 14.00 uur.

De kaartvoorverkoop start op 26 maart van 10.00 -12.00 uur in MFC De Buun.  Met name de zaterdagvoorstellingen zijn snel uitverkocht, dus wees er snel bij! Daarna zijn de kaartjes voor € 10 bij Vissers te koop en aan de zaaldeur betaalt u €12,50.  

Het belooft weer een ouderwets gezellig avondje of middagje uit te worden. De zaal is een uur van te voren open.

Verwarring en intriges alom

Het stuk gaat dit jaar over Annie Zuiderhorn, die haar vriend verborgen probeert te houden voor de sociale dienst. Wanneer de controle voor de deur staat ontstaat er een hilarische verwikkeling van rolverwisselingen, komische verwarring, familieleden en buren die zich er mee bemoeien en niet te vergeten amoureuze intriges. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor lachen tot de tranen in de ogen staan.

Nieuwe tribune 

Dit jaar maakt de vereniging gebruik van de podiumverhoger als tribune, die onlangs werd geschonken aan de gebruikers van MFC De Buun. Het werken met een tribune is van belang, zodat iedereen de spelers goed kan zien. Het aantal plaatsen in de zaal is, door het gebruik van de podiumverhoger, maximaal 175 personen. Dit is minder dan de jaren daarvoor. Daarom is er dit jaar ook gekozen voor vier voorstellingen (in plaats van drie), zodat ik iedereen, die wil, de kans krijgt om een kaartje te bemachtigen. De zaterdagavond is verreweg de meest populaire avond voor een toneelvoorstelling. Dit jaar is dit dus mogelijk op twee zaterdagavonden.

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well