Glasvezel in het buitengebied! Inschrijven kan tot 17 december 2018

Publicatiedatum: 14-11-2018

Woont u in het buitengebied? Komt u in aanmerking voor de aanleg van glasvezel? Dan heeft u nog tot 17 december de tijd om in te schrijven.

Bewoners van adressen waar een aansluiting gerealiseerd kan worden, zijn hierover persoonlijk geïnformeerd. Als minimaal 50% van deze bewoners voor glasvezel kiest, gaat de aanleg daadwerkelijk door.

Convenant

De gemeenten Beesel, Bergen, Echt-Susteren, Roerdalen, Roermond en Venlo, de Provincie Limburg en Glasvezel buitenaf hebben het convenant getekend om de aanleg mogelijk te maken. Gedeputeerde Hans Teunissen: “De provincie vindt het belangrijk om glasvezelaansluitingen aan te leggen in het buitengebied van Limburg. Het is niet alleen beter voor het ondernemersklimaat, de werkgelegenheid en infrastructuur van het buitengebied. Ook zorgt glasvezel dat Limburg klaar is voor alle toekomstige digitale ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Alle Limburgse inwoners en bedrijven moeten mee kunnen gaan met de steeds verdere digitalisering van onze samenleving.”

Samenwerking

De gemeenten zijn géén opdrachtgever, Glasvezel buitenaf is een bedrijf dat zelfstandig, op eigen initiatief handelt. Glasvezel buitenaf trekt wel samen op met gemeenten en Provincie. Deze aanpak is in Noordwest-Limburg al succesvol gebleken. Daar is de schop inmiddels in de grond gezet en is de aanleg in volle gang.


Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.glasvezelbuitenaf.nl of neem contact op met de klantenservice van Glasvezel buitenaf: (088) 75 85 800 (tijdens werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur).

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well