Inloopavond Maaspark Well en Seurenheide

Publicatiedatum: 09-03-2020

Gemeente Bergen organiseert dinsdag 17 maart aanstaande een inloopavond. Let op, in een eerder bericht hebben wij gemeld dat de bijeenkomst dinsdag 10 maart was. Onderwerpen zijn het bestemmingsplan Maaspark Well en de gebiedsvisie Seurenheide in Well.

U bent welkom
U bent welkom tussen 16.00 en 20.30 uur bij Manege Seurenheide, ‘t Leuken 3a, 5855 EK Well. Medewerkers van Gemeente Bergen zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden, er is geen officieel programma.

Maaspark Well
Voor Maaspark Well is een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Het bestemmingsplan Buitengebied 2018 is daarbij als leidraad gebruikt. Ook de gevolgen van de uitspraak van de Raad van State over stikstof worden in het bestemmingsplan verwerkt. Het plan is nu zo goed als gereed. Binnenkort start de officiële procedure. Daaraan voorafgaand horen we graag uw mening, kunt u vragen stellen en eventuele fouten uit het plan te halen (bijvoorbeeld met betrekking tot de bestemmingen, de begrenzingen).

Gebiedsvisie Seurenheide
De gebiedsvisie is een specifiekere uitwerking van de gewenste ontwikkelingen in het gebied Seurenheide in Well. Hierin staan ideeën, kaders en schetsen. Tijdens de inloopavond kunt u dit inzien en ontvangen we graag uw input op de ideeën.

Vragen
Hebt u vooraf al vragen, wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum:  (0485) 34 83 83 of 14 0485  info@bergen.nl

Overige berichten

- Bloemrijke dijken, het nieuwe fleurige landschap in Well? In Nederland?
- Nieuwe opvang voor zwerfdieren
- Ontmoetingspunt Well
- GDWW
- Iedereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- De Wensambulance bij de Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Column Pierre Linssen: Ruim 31 jaar later …
- Vernieuwde GroenBlauw schoolplein van de Vitusschool
- Jubileumconcert Jeugdorkest
- Update Wellse kermis
- KVW Well: opgeven is vanaf nu mogelijk
- Goede Doelen Week Well in de startblokken
- Expositie DE OPKOMST, GLORIE en EINDE van VC TORNADO WW.
- gezamenlijk duurzaam sportpark.
- Een bijzondere dag: Verbonden door vriendschap