Oproep aan de ondernemers

Publicatiedatum: 11-06-2020

Bent u ondernemer in Well of bent u woonachtig in Well met een onderneming in de regio? Dan is dit bericht gericht aan u! Controleer a.u.b. of uw gegevens op deze site up-to-date zijn

Het webteam heeft recent de gehele ondernemersbestand op deze site onder handen genomen. Hierbij viel op dat er toch veel veranderd is in de tijd. Ondernemingen zijn bijvoorbeeld gestart, gestopt of verhuisd. Contactpersonen en basisgegevens zijn veranderd of een logo is aangepast aan de huidige tijd.

Up-to-date ondernemersbestand

Het webteam probeert dit zo goed mogelijk te verzamelen en aan te passen om de sitebezoeker van de juiste informatie te voorzien. Google uw onderneming maar eens en u zult zien dat www.wellaandemaas.nl vaak bovenaan te vinden is. Dat komt door de 2500 unieke bezoekers die iedere maand deze site bezoeken. Daar kunt gebruik van maken.

Samenwerken

Echter is uw hulp nodig om het ondernemersbestand volledig te hebben, te krijgen en te houden. Het webteam is echter geen redactie en bestaat uit vrijwilligers. Veranderd er iets in de basisgegevens, contactpersoon, telefoonnummers, start, stopt of verhuist uw onderneming. Meld dit dan a.u.b. via info@wellaandemaas.nl. Wij en de bezoekers waarderen dit zeer. Uw basisregistratie op wellaandemaas.nl is kostenloos omdat wij vinden dat dit in het belang is van de Wellse gemeenschap. Reclame maken via de site kan eventueel ook. Neem dan contact op via info@wellaandemaas.nl

Website & Social Media

Behalve de basisgegevens, is er per onderneming een klein stukje inleidende tekst over de onderneming geplaatst. Indien bekend kan de bezoeker m.b.v. knoppen gelinkt worden naar bekende social media van uw bedrijf, zoals Facebook, Youtube, Twitter, Instagram etc. Natuurlijk staat uw website er ook bij mocht u die hebben. Ook hier stellen wij het op prijs om geïnformeerd te worden bij wijzigingen. Meld het via het voornoemde emailadres.

 

HIER vind u het Ondernemersbestand

 

Alvast bedankt voor de samenwerking!

Overige berichten

- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem
- Column Pierre Linssen: Wensvervullingen ingewilligd van Nelly Linssen-Hurkmans (R.I.P.)
- Wells Forum heet voortaan Dorpsraad Well
- ‘Kreense’ bij Mosa Joertsicus