Resultaten belevingsonderzoek hoogwater

Publicatiedatum: 22-10-2021

De resultaten van het belevingsonderzoek worden gebruikt voor lokale evaluaties en zijn onderdeel van de evaluatie van de veiligheidsregio.

Eind juli, begin augustus is er een belevingsonderzoek uitgevoerd door Veiligheidsregio Limburg-Noord onder inwoners van de Maas- en Roergemeenten in Noord- en Midden-Limburg. Uit deze 13 gemeenten hebben 2.219 inwoners deelgenomen. Zij hebben aangegeven hoe ze het hoogwater in juli hebben beleefd.

Waardevol

“Het is ontzettend waardevol dat zoveel inwoners hebben deelgenomen aan dit onderzoek” aldus voorzitter Scholten. “We zien in het onderzoek de grote mate van zelfredzaamheid en behulpzaamheid van onze inwoners (73% heeft hulp gekregen van anderen). We ontvingen van onze inwoners een 6,7. Dat laat zien dat we dingen goed hebben gedaan, maar het onderzoek laat ook ruimte voor verbetering zien.”

Resultaten

De resultaten van het belevingsonderzoek worden gebruikt voor lokale evaluaties en zijn onderdeel van de evaluatie van de veiligheidsregio. Deze evaluatie wordt uitgevoerd door een extern bureau, de resultaten worden later dit jaar verwacht.

U kunt de resultaten van het belevingsonderzoek Veiligheidsregio Limburg-Noord inzien op de website van de veiligheidsregio

Overige berichten

- De collecte resultaat Goede Doelen Week Well bekend.
- Bloemrijke dijken, het nieuwe fleurige landschap in Well? In Nederland?
- Nieuwe opvang voor zwerfdieren
- Ontmoetingspunt Well
- GDWW
- Iedereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- De Wensambulance bij de Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Column Pierre Linssen: Ruim 31 jaar later …
- Vernieuwde GroenBlauw schoolplein van de Vitusschool
- Jubileumconcert Jeugdorkest
- Update Wellse kermis
- KVW Well: opgeven is vanaf nu mogelijk
- Goede Doelen Week Well in de startblokken
- Expositie DE OPKOMST, GLORIE en EINDE van VC TORNADO WW.
- gezamenlijk duurzaam sportpark.