Resultaten belevingsonderzoek hoogwater

Publicatiedatum: 22-10-2021

De resultaten van het belevingsonderzoek worden gebruikt voor lokale evaluaties en zijn onderdeel van de evaluatie van de veiligheidsregio.

Eind juli, begin augustus is er een belevingsonderzoek uitgevoerd door Veiligheidsregio Limburg-Noord onder inwoners van de Maas- en Roergemeenten in Noord- en Midden-Limburg. Uit deze 13 gemeenten hebben 2.219 inwoners deelgenomen. Zij hebben aangegeven hoe ze het hoogwater in juli hebben beleefd.

Waardevol

“Het is ontzettend waardevol dat zoveel inwoners hebben deelgenomen aan dit onderzoek” aldus voorzitter Scholten. “We zien in het onderzoek de grote mate van zelfredzaamheid en behulpzaamheid van onze inwoners (73% heeft hulp gekregen van anderen). We ontvingen van onze inwoners een 6,7. Dat laat zien dat we dingen goed hebben gedaan, maar het onderzoek laat ook ruimte voor verbetering zien.”

Resultaten

De resultaten van het belevingsonderzoek worden gebruikt voor lokale evaluaties en zijn onderdeel van de evaluatie van de veiligheidsregio. Deze evaluatie wordt uitgevoerd door een extern bureau, de resultaten worden later dit jaar verwacht.

U kunt de resultaten van het belevingsonderzoek Veiligheidsregio Limburg-Noord inzien op de website van de veiligheidsregio

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well