Ser Laarakker nieuwe verenigingskoning

Publicatiedatum: 13-05-2018

Gisteren vond het jaarlijkse verenigingsschieten plaats, georganiseerd door het St. Antoniusgilde. Het St. Antoniusgilde kijkt terug op een geslaagde dag. Verschillende activiteiten van ons Wellse gilde passeerden de revue, waaronder het vogelknuppelen, ‘koningschieten’ en luchtgeweerschieten. Dit alles bij schitterend weer en veel sportiviteit. Uiteindelijk wist Ser Laarakker de titel 'Verenigingskoning' te bemachtigen. 

Veel jeugd was geïnteresseerd in het luchtgeweerschieten. Onder begeleiding werd er door hen fanatiek geschoten op de kaart. En natuurlijk werden aan het eind van de dag medailles uitgereikt: 
1 Juup Koppes (32 punten)
2 Renske Peters (29 punten)
3 Siebe van Gool (28 Punten)
4 Floortje Krebbers (26 punten)
5 Joep Hagens (23 punten)

Onder andere de bouwploeg van het KVW, de Batjakkers, cv de Maasjoerts, Gek Doen, SV Sankt Johan-Armanis, Wieks en Challenge hebben allemaal gestreden om de verenigingstitel. Iedere vereniging kon op een koningsvogel schieten en daarmee hun finale kandidaat leveren. Bij het knuppelen was de finalestrijd kort. Bij de 12e worp lukt het Stijn Hendrix van CV de Maasjoerts om de romp naar beneden te ‘knuppelen’. Hij is de nieuwe knuppelkampioen 2018.
Aan het eind van de middag verzamelden alle aanwezigen zich onder de schietboom voor de finale van het schieten. De strijd duurde relatief lang, want er waren 170 schoten nodig om de laatste resten van de spil te schieten. Het verlossende schot kwam van Ser Laarakker die namens vriendegroep Wieks deelnam. Ser is hiermee de nieuwe verenigingskoning.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Overige berichten

- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well
- Werkzaamheden rotonde Well iets vertraagd
- Filmmiddag in de Buun
- Iédereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- Koffiemiddag Zonnebloem