500ste geregistreerde in de bloemetjes gezet

Publicatiedatum: 20-02-2018

Binnen anderhalf jaar na de start van de website Bergen Limburg Online heeft de 500ste deelnemer zich geregistreerd.

Het is mevrouw Elly Eikmans in Well. Afgelopen weekend werd zij in de bloemen gezet door dé initiatiefnemers en kartrekkers van deze populaire website: Nellie de Best en Andries van Delft. Bovendien ontving Elly een waardebon voor een vleespakket van Gildeslager Arno de Best in Nieuw Bergen.

Volgens Andries kun je via Bergen Limburg Online heel gemakkelijk communiceren. Je kunt verenigingen direct betrekken bij het dorpsgebeuren, maar ook alle andere zaken die van belang zijn direct vinden. De website is gemakkelijk en gratis toegankelijk. www.bergenlimburgonline.nl

Elly vertelde dat ze via Ger Peters uit Well was geattendeerd op deze website, en besloot direct om zich te registreren. Nog niet elke dag kijkt Elly op Bergen Limburg Online, maar vindt de site wel leuk en beveelt deze  webpagina inmiddels ook al aan bij familie, vrienden en bekenden.

"Bergen verbinden", is de doelstelling van de website Bergen Limburg Online. Dat zegt Andries van Delft die samen met Nellie de Best deze site in de wereld heeft gezet. Dat er een toenemende behoefte is aan informatie via deze internetpagina blijkt wel uit het snel toenemend aantal registraties. Registreren heeft namelijk voordelen. Het is gratis en je krijgt als eerste de meest actuele informatie, waaronder het laatste nieuws over ontwikkelingen in de hele gemeente Bergen, en als het belangrijk is, ook van buiten Bergen.

"Bergen Limburg Online richt zich zowel op jongeren als senioren". Dat zegt Nellie de Best. Senioren waren al vlug overtuigd van de waarden van de site, en registreerden zich ook snel. Nu ligt er onder meer nog een taak om de jongeren te interesseren voor deze site. Die site kan ook voor hen betekenis hebben, met name als het gaat om de veelzijdige, compacte informatie die beschikbaar is. En vooral vanwege de mogelijkheden om zelf iets toe te voegen aan deze site. Gratis. Publiek gegarandeerd!! Dus .. jongeren, laat ook van jullie lezen op deze gratis site!

(op de foto van links naar rechts: Nellie de Best, Elly Eikmans, Andries van Delft)

 

Digitaal dorpsplein Bergen brengt mensen bijeen.

De digitale wereld wordt steeds belangrijker. Voor nieuws en informatie, voor verenigingen en bedrijven, voor contacten, reclame-uitingen en ga zo maar door. Daarom is een jaar geleden door de KBO en de computerclub en in samenwerking met de gemeente Bergen het digitale dorpsplein BergenLimburgOnline in het leven geroepen.

Deze digitale ontmoetingsplaats opereert officieel onder de vlag van Dorpsraad Nieuw Bergen en verbindt mensen, organisaties en bedrijven uit de gemeente Bergen op een overzichtelijke wijze met elkaar. Verenigingen kunnen op deze website hun informatie kwijt en activiteiten opnemen in de evenementenkalender. Bovendien kunnen ondernemers hun aanbiedingen plaatsen en hebben leden toegang tot diverse zorgorganisaties waar zij ook meteen afspraken kunnen maken. Ook kan iedereen op de site terecht voor de laatste nieuwtjes. Daarnaast is de website een soort 'marktplaats' waar men spullen kan aanbieden en kopen, informatie over hobby's kwijt kan en aanvragen voor klusjes kan opnemen. 
Het digitale dorpsplein is bedoeld voor alle leeftijden, is gratis, gebruikersvriendelijk en veilig in gebruik. Om van alle mogelijkheden van de website gebruik te kunnen maken, dient men zich wel eerst te registreren. Website en bijbehorende facebookpagina worden bijgehouden door vrijwilligers. 
Meer info.: tel. 06-13194422 of kijk op www.bergenlimburgonline.nl/ op facebookpagina​ @bergenlimburg.online​
of via e-mail: info@bergenlimburgonline.nl


HOE KAN MEN REGISTREREN BIJ BERGENLIMBURGONLINE:

Hieronder volgt ‘stap voor stap’ een instructie:

Typ in de adresbalk: www.bergenlimburgonline.nl 

Klik op de knop: “Inloggen” Kies “nog geen account?” en volg de instructies. Controleer de door uw ingevulde gegevens en klik daarna op de knop “Volgende”. De registratie is daarna voltooid. Ga naar uw mail om de registratie te bevestigen..

Daarna kunt u inloggen en eventueel de app installeren.
Let op: Men kan binnen de website Cubigo maar eenmaal hetzelfde e-mailadres gebruiken.
 

Overige berichten

- GDWW
- Iedereen direct informatie bij een noodsituatie: ook aan de grens
- De Wensambulance bij de Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Column Pierre Linssen: Ruim 31 jaar later …
- Vernieuwde GroenBlauw schoolplein van de Vitusschool
- Jubileumconcert Jeugdorkest
- Update Wellse kermis
- KVW Well: opgeven is vanaf nu mogelijk
- Goede Doelen Week Well in de startblokken
- Expositie DE OPKOMST, GLORIE en EINDE van VC TORNADO WW.
- gezamenlijk duurzaam sportpark.
- Een bijzondere dag: Verbonden door vriendschap
- 4 mei herdenking op de Hamert
- Gratis T-shirt voor Nijmeegse Vierdaagse lopers uit gemeente Bergen
- Bootreis met de Zonnebloem