De Buunspeulers brengt eenakter in december

Publicatiedatum: 26-10-2016

Toneelvereniging “ De Buunspeulers” speelt dit jaar, naast de gebruikelijke klucht in het voorjaar, ook een stuk in december. Met de thriller 'Grand Dessert' maakt de vereniging een uitstap naar een spannend mysterie. Ook de plaats is anders dan gebruikelijk. Op de sfeervolle locatie De Grote Waaij opent het restaurant de deuren voor alle toneelliefhebbers.

Uitvoeringen staan gepland op zaterdag 17 december om 20.00 uur en zondag 18 december om 14.00 uur en 20.00 uur.

De eenakter van anderhalf uur, geschreven door Jose Frehe en Rob van Vliet, gaat over een vijftal dames dat wordt uitgenodigd voor een chic diner. Zij nuttigen het diner met elkaar aan een mooi aangeklede tafel. Zij kennen elkaar niet en vragen zich af waarom ze zijn uitgenodigd. Beleefde conversatie groeit langzaam uit tot ontboezemingen en stukje bij beetje blijkt dat de vrouwen meer met elkaar gemeen hebben dan zo ooit hadden gedacht.

Het stuk geeft een avond vol verrassingen en werkt toe naar een spannende ontknoping, die het publiek op het puntje van haar stoel houdt. Iets anders dan wat het publiek van De Buunspeulers gewend is, de vereniging staat met name bekend om haar kluchten en blijspelen. Lisenka Hubers uit Well maakt als regisseur een overstap van de jeugdafdeling (De Scèneschuppers) naar het volwassen toneel. Ze hoopt met dit stuk een breder publiek aan te spreken. 

Voorverkoop

Op zaterdag 19 november vindt de voorverkoop plaats van 10.00 tot 12.00 bij Bakkerij Smits in de Kasteellaan. Daarna zijn de kaarten verkrijgbaar bij Vissers (Kasteellaan 11a) en de Primera (Mosaïque 16 Nieuw Bergen).

Kaartjes voor de voorstelling kosten € 10 (inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers). Er is ook een luxe arrangement: voor € 12,50 per persoon ontvangt u een cadeaubon in luxe verpakking. Inhoud: kaartje voor de voorstelling inclusief luxe koffie/thee, ‘best seat of the house’ en een glas bubbels na de voorstelling. 
Een mooi cadeau voor Sint, verjaardag, huwelijk of een andere speciale gebeurtenis.

                                   TOT ZIENS BIJ:

                                  


 

Overige berichten

- Fatsoen?
- Vrijwilligersvergadering van De Zonnebloem met veel bedankjes.
- Carnavalsprogramma Maasjoerts 2022-2023
- Carnavaleske filmmiddag in de Buun
- Jesse Sijberts houdt lezing in MFC de Buun: “Well 100 dagen frontlinie”
- Concerto Mosa Joertsicus en Goed Gejat Joertseplat:Sanseveria op 4 februari
- Weer ‘Krènse’ bij de Mosa Joertsicus
- Pontje Reindersmeer uit de vaart
- Koffiemiddag Zonnebloem groot succes
- Ontmoetingspunt met een carnavalstintje
- Gemeente Bergen inventariseert gevolgen stijgende energieprijzen
- Zonnebloem naar de Kerstmarkt
- Atelier Tomas Dirrix wint prijsvraag waterpaviljoen
- Column Pierre Linssen: Moeder
- Bushalte Bosserheide komt te vervallen