JEUGDZITTING in WELL

Publicatiedatum: 07-02-2022

“We wieëte nog nie hoe of wat. Mar van ieën ding zien we zeker…de jeugdzitting gut dur!”

Dat was een belofte die in December werd gedaan door de jeugdzittingscommissie van de Maasjoerts. En ja...hij gaat ook echt door! Wederom een bijzondere versie en wederom één en al leukigheid, gezelligheid, lachen en soms kippenvel. Zang, dans, buuts, sketches en muziek wisselen elkaar in een anderhalf uur durend programma af. Allemaal uitgevoerd door “eigen” Wellse artiesten. Eindelijk weer eens wat welverdiende vrolijkheid voor ons allemaal.

Het waren wel echt optimistische woorden van jeugdcarnaval de “Maasjoerts”. Een jaar zonder jeugdzitting is natuurlijk geen optie, maar toch…hoe moest dat dit jaar? Aan de artiesten lag het niet, de jeugd staat gelukkig in Well altijd te trappelen om op te mogen treden. Maar hoe en waar kon de jeugdzitting plaatsvinden? Verschillende draaiboeken met tig opties werden er gemaakt. Wikken en wegen, wat wel en wat niet.

Uiteindelijk kwam er groen licht om in de Buun terecht te kunnen, met (bijna) alles er op en er aan! Zo staat het complete zittingsdecor er en alles op het gebied van licht en geluid is aanwezig. Het enige wat ontbreekt is een bomvolle zaal, helaas was dat nog een stapje te ver. Maar gelukkig is daar ook een oplossing voor bedacht en kan iedereen mooi meekijken. De jeugdzitting wordt via een professioneel bedrijf live uitgezonden via een livestream. De artiesten en de hele jeugdvereniging zijn het publiek in de zaal, de rest van het publiek zit lekker thuis.

Voor jullie treden op DJ Ard, Doeërke en Nelleke, Jut en Jul, The next garde girls, De Stardancers, De Drumsticks, de mini’s, de jeugdgarde, de juniorengarde en de jeugdraad.

De jeugdzitting is natuurlijk leuk voor kinderen, maar zeker ook voor ouderen. Vergeet niet om oma of opa ook uit te nodigen! En de jeugdzitting is zeker niet alleen geschikt voor Maasjoertse, maar Kuluten, Bessembienders, Peijassen, Erdmennekes en Sukerpinnen zullen er ook van genieten.

De jeugdzitting is Zaterdag 12 februari. De livestream staat vanaf 18.45 open en de jeugdzitting begint om 19.00 uur. De link voor de jeugdzitting vindt u op www.maasjoerts.nl. Met 1 klik ben je er live bij, alvast veel plezier gewenst!

Overige berichten

- Fatsoen?
- Vrijwilligersvergadering van De Zonnebloem met veel bedankjes.
- Carnavalsprogramma Maasjoerts 2022-2023
- Carnavaleske filmmiddag in de Buun
- Jesse Sijberts houdt lezing in MFC de Buun: “Well 100 dagen frontlinie”
- Concerto Mosa Joertsicus en Goed Gejat Joertseplat:Sanseveria op 4 februari
- Weer ‘Krènse’ bij de Mosa Joertsicus
- Pontje Reindersmeer uit de vaart
- Koffiemiddag Zonnebloem groot succes
- Ontmoetingspunt met een carnavalstintje
- Gemeente Bergen inventariseert gevolgen stijgende energieprijzen
- Zonnebloem naar de Kerstmarkt
- Atelier Tomas Dirrix wint prijsvraag waterpaviljoen
- Column Pierre Linssen: Moeder
- Bushalte Bosserheide komt te vervallen