Maaspark Well - Inloopmiddag en -avond 27 September

Publicatiedatum: 23-09-2021

Duidelijke koers en toetsingskader voor Maaspark Well

Maaspark Well, de omgeving rondom de Kamp en het Leukermeer, is volop in beweging. Het gebied is onderdeel van verschillende vastgestelde en voorgenomen ontwikkelingen. Wij zien dat het aantal wensen en plannen sterk toenemen. Veel van deze ontwikkelingen hebben raakvlakken met elkaar en hebben invloed op het gebied en de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de zandwinning door Kampergeul, de plannen van het Waterschap, de afwikkeling van verkeer, de uitbreiding van Vakantiepark Leukermeer en de doorontwikkeling van Jachthaven ’t Leuken.

Samenhang

Het is dan ook noodzakelijk om de wensen en plannen in samenhang met elkaar en hun omgeving te kunnen beoordelen. Daarom stelt de gemeente een ambitie- en inspiratiedocument op. Een document waarin een duidelijke koers wordt uitgezet en dat wordt voorzien van een toetsingskader voor nieuwe initiatieven.

Samen vormgeven

De gemeente betrekt bij het opstellen van dit document ondernemers, stakeholders en bewoners. Heeft u vragen, ziet u kansen, heeft u ideeën voor dit gebied? Bezoek dan de inloopmiddag en - avond.

Inloopmiddag en – avond

Deze vindt plaats maandag 27 september 2021 tussen 14.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 20.30 uur in MFC de Buun (Kasteellaan 25 in Well). Er is geen officieel programma. U kunt het moment uitkiezen dat u het beste uitkomt om langs te komen. We houden rekening met de geldende coronamaatregelen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum, (0485) 348 383 of 14 0485.

Overige berichten

- Donkere dagen: maak het inbrekers niet te makkelijk
- Wat kunt u doen tegen wateroverlast?
- Maakt u als vrijwilliger het verschil?
- Gratis warmtebeeldfoto van je huis.
- Well bespaart energie én geld: doe mee!
- Carnaval in 2022...
- Boekenverkoop Archief Well UPDATE
- “oud” Wellenaar Ilja Koenen stopt in het webteam.
- Well bespaart energie én geld: doe mee!
- Wetswijziging vrijwillige ouderbijdrage per 1 augustus 2021
- Archeologen starten onderzoek Vergrote Voorhaven Zuid in Well
- Collectieve aanvulling zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen
- Laureaat Wim van der Coelen: vernieuwend, vereerd en trots!
- Voorkom CO-vergiftiging met deze tips
- Terugblik online informatiesessie dijkversterkingen Well