Vrijdagmiddag 3 juli 2015 Presentatie MarinHome in Jachthaven 't Leuken.

Publicatiedatum: 03-07-2015

Valckx Watersport timmert met MarinHomes opnieuw aan de weg.

Jachthaven 't Leuken werd door Gielissen Linskens Shipyard uit Wanssum verkozen tot eerste verkoophaven van de nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat MarinHome.Trots zijn Lianda en Martien Valckx dat het eerste exemplaar werd gedoopt in hun jachthaven. De champagne knalde en de heren André Houben van de fa. Gielissen Linskens shipyard doopte de MarimHome samen met Gedeputeerde Dhr. Eric Geurts, lid Gedeputeerde Staten van Limburg. Onder de genodigden waren ook o.a. loco burgemeester en wethouder van de Gemeente Bergen Dhr. Ben Buiting en leden van het Wells Forum. De houseboat is te koop en te huur. Na dit eerste exemplaar zullen er in de Wellse jachthaven nog ca. 12 MarinHouse boats komen te liggen. Voor inlichtingen en bezichtiging kan men terecht bij Valckx Watersport. Het werd een feestelijke en sfeervolle bijeenkomst in tropische warmte aan de rand van verkoelend water met veel speciale gasten die door restaurant " Dit is 't " van heerlijke hapjes en zeer welkome koele drankjes werden voorzien.

MarinHome is een volledig nieuw ontwikkelde exclusieve houseboat die een compacte buitenmaat combineert met opvallend veel binnenruimte. MarinHome biedt ruimte aan vier tot zes bewoners en past in iedere standaard jachthavenbox. De zeer stabiele boot kan zowel gemotoriseerd als ongemotoriseerd geleverd worden. Doordat MarinHome als een volwaardige boot geproduceerd wordt voldoet deze aan de richtlijn Wet Pleziervaartuigen (CE) en hoeft er geen woonarkvergunning aangevraagd te worden. Dat biedt extra kansen en maakt leven op het water een stuk eenvoudiger. 

 
Uiteraard is MarinHome een perfecte investering voor recreanten die graag op het water vertoeven, maar ook voor investeerders en jachthavens op zoek naar rendement, is MarinHome een zeer aantrekkelijke optie. MarinHome is immers uiterst geschikt voor verhuur. Verhuur gedurende 160 tot zelfs 220 nachten (als de goed geïsoleerde boot ook in de koudere maanden verhuurd wordt) blijkt in de praktijk heel reëel te zijn. Hierdoor is een rendement van 3 tot zelfs 7% zeker haalbaar. Dat is geen voorspelling, maar blijkt nu al uit praktijkervaringen met MariHomes in Duitsland.
 
MarinHome is een Nederlands kwaliteitsproduct dat in Wanssum bij de fa. Linskens wordt gebouwd. De hoogwaardige afwerking is gericht op jarenlang onderhoudsvrij gebruik. MarinHome is volledig afgestemd op de vocht- en windbelasting die u in onze wateren kunt verwachten en beschikt over het CE keurmerk categorie D.
 
 Lengte: 11,95 m
 Breedte: 4,44m
 Diepgang: 0,50m
 Doorvaarthoogte: 3,38m
 Elektra: standaard systeem, gebaseerd op 2x 16 amp walaansluiting.

Volg de onderstaande links voor alle info.
 

 

Websites:  www.valckxwatersport.nl  en  Gielissen-Linskens shipyard

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse winkeliers en ondernemers (2)
- AFSLUITING N271 weekend 12-16 april
- Koningsdag 2024: Opening Rotonde
- Prachtige Docu 'Dorp vol bloemen' op filmkanaal Archief Well
- Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem Well-Wellerlooi
- Presentatie Archief Well: Wellse winkeliers en ondernemers
- Hommage aan de bomen.
- Nieuwe locatie kermis Well
- Herdenkingsdienst goed bezocht
- Column Pierre Linssen: Voortgang Rotonde Well
- Herdenkingsdienst Wellse oorlogsslachtoffers
- Ontmoetingspunt Well: Ennen hieële del kèèls uut Well
- Sjaak en Jan uitgeroepen als KBO prins en adjudant
- Nieuws vanuit commissie Kermis Well
- Plannen voor woningbouw in Well