Webteam op sterkte

Publicatiedatum: 17-06-2020

Eind vorig jaar zijn we gestart met de werving van nieuwe vrijwilligers voor de website. De wens was om in ieder geval een team van vijf leden te hebben om de dagelijkse gang van zaken in en rondom de website goed te kunnen organiseren.  Met de komst van Krista Jeuken is dat gelukt. Uiteraard is er altijd ruimte voor aanwas en nieuwe ideeën. Mocht je belangstelling hebben om ons te helpen, op welke wijze dan ook, neem dan gerust contact op met een van de leden of via Info@wellaandemaas.nl.

Het Webteam Well aan de Maas bestaat op dit moment uit: Mark Hermans, Ilja Koenen, Marloes Kempkens, Eveline van de Venn en dus nu Krista Jeuken. De eerste vier kennen jullie al, Krista Jeuken waarschijnlijk ook maar die stelt zich hierna nog even voor.

Hallo!

Mijn naam is Krista Jeuken. Geboren en getogen in Well. Sinds een paar jaar woon ik samen, nog altijd in het mooie dorpje Well. Ik werk als marketing- en commercieel medewerker binnendienst bij Huislijn Kantoormeubelen. In de omgeving ook wel bekend als de Maro, daar waar die grote bureaustoel altijd stond.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en familie, ga ik graag naar het terras, uiteten of naar de film. Voetballiefhebber en erfelijk belast met de liefde voor Carnaval. Al enkele jaren actief in de krantencommissie van CV de Maasjoerts om ieder jaar weer een mooie carnavalskrant aan te leveren. Daarnaast zit ik ook bij de Joertsevrollie.

Het webteam ben ik gaan vergezellen omdat ik het leuk vind Well en omstreken op de hoogte te houden van activiteiten en gebeurtenissen in de omgeving. En op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan ons mooie dorp.

Overige berichten

- Dijkversterkingen Well
- Gemeente Bergen: Het jaar 2019 in één oogopslag
- Updatie Landgoed Wellsmeer
- Stichting Leergeld De Stuwwal meldt goede resultaten over het jaar 2019.
- Werkzaamheden Wezerweg
- Verongelukte Wellse kinderen WOII beschreven in boek
- Notulen vergadering Wells Forum
- Electrische auto voor blauwe BOA
- Oproep aan de ondernemers
- Livestream Inhijsen liggers nieuwe brug Wanssum
- Inloopavond Maaspark Well & Seurenheide
- Aanleg verkeersplateau bij Kasteelsehof
- Vollemaanswandeling Leukermeer
- Gebratech komt naar Well